Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο Λύραυλος στην Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς

2/12/2005

Ο Λύραυλος στην Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς

με τη μουσική παράσταση

«Από τον Ύμνο στον Απόλλωνα…έως την Καραγκούνα»

Το ανατρεπτικό «επιμορφωτικό» μουσικό πανηγύρι για όλη την οικογένεια από το Μουσικό Σύνολο ΛΥΡΑΥΛΟΣ με τίτλο «Από τον Ύμνο στον Απόλλωνα…έως την Καραγκούνα», παρουσιάζεται στην Αθηναϊδα από τηνΚυριακή 13 Νοεμβρίου.

Σαράντα (40) σπάνια παραδοσιακά και αρχαία ανακατασκευασμένα όργανα μας μεταφέρουν από την Αθήνα του Περικλή έως τα σύγχρονα πανηγύρια. Η Ελλάδα της Μουσικής, από το μακρινό χθες έως το σήμερα, ζωντανεύει με τραγούδι, ρυθμό, πάθος και βακχική τρέλα. Μια πρωτότυπη και διαφορετική μουσική εμπειρία για όλη την οικογένεια που θα ξετρελάνει τα παιδιά και θα κάνει τους γονείς πάλι παιδιά!

Καλλιτεχνικός Σχεδιασμός: Παναγιώτης Στέφος, μουσικός, ερευνητής, ανακατασκευαστής των αρχαίων μουσικών οργάνων.

Με τους: Παναγιώτη Στέφο, Χριστίνα Σιάκη, Άννα Χρονοπούλου και Σόλη Μπαρκή.

Έναρξη: Κυριακή 13 Νοεμβρίου2005 (έως την Κυριακή των Βαϊων)

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή, ώρα 12.00 μ.

Εισιτήριο: 10 ευρώ κανονικό και 7 ευρώ παιδικό

Χώρος: Αθηναϊδα, Auditorium 1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.lyravlos.gr.

Προσφορά της Αθηναϊδος

Υπενθυμίζεται η προσφορά της Αθηναίδος για τα παιδιά και τους συνοδούς τους, πουέχουν τη δυνατότητα, με την επίδειξη του αποκόμματος ενός εισιτηρίου από την παράσταση, να επισκεφθούν μεελεύθερη είσοδοτις μεγάλες Εκθέσειςπου διοργανώνει φέτος η Αθηναϊδα,καθώς και στους υπόλοιπους εκθεσιακούς χώρους.

Επίσης, με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου, κάθε οικογένεια έχει έκπτωση 10% στο πρωινό μπουφέ (branch)της Αθηναϊδας, που σερβίρεταιαπό 12.30 έως 5.00μμ.

Έτσι η οικογένεια με ένα εισιτήριο μπορεί να επισκεφθεί όλους τους Εκθεσιακούς Χώρους της Αθηναϊδας (ArtHall, Atrium, SilkRoom), το Μουσείο Διαχρονικής Τέχνης που φιλοξενεί περίπου ανά μήνα μια σημαντική Έκθεση, επίσης την MuseumGallery, και κατόπιν να περάσει ένα ευχάριστο και χαλαρό Κυριακάτικο μεσημεριανό-πρωινό με μπραντς στο εστιατόριο.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
6ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ
Ώρες εμφάνισης των This Will Destroy You σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Απριλίου αντίστοιχα
ROCKWAVE FESTIVAL 2012! Tο αναλυτικό Line Up
Συναυλίες της Puzzlemusik για τις επόμενες ημέρες
Your Hand In Mine live Θεσνίκη 10/03/2012
Οι LAST DRIVE live στο PassPort, το Σάββατο 17 Μαρτίου!!
οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΕΤΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ παρουσιάζου τo Jungle of Illusions
La Bruja Muerta : «Τελευταίες λεύτερες μέρες»
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για το Plisskën Festival 2012, τον Μάιο στην Αθήνα
FREE LIVE, KASSETAS-SPANOS PRESENTS:JUNGLE OF ILLUSIONS