Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

36 χρόνια συνεχούς θεατρικής παρουσίας του Γ.Σκούρτη. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου επετειακή παράσταση

18/2/2006

18 Φεβρουαρίου 1970 - «ΟΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ»

18 Φεβρουαρίου 2006 - «ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ»

36 χρόνια συνεχούς θεατρικής παρουσίας του Γ.Σκούρτη

Από τους ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ στους ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

36 χρόνια πέρασαν από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Θέατρο Τέχνης το έργο του Γιώργου Σκούρτη «ΟΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ». Έκτοτε ο συγγραφέας έχει μια συνεχή παρουσία στην ελληνική δραματουργία, αφού είδε να παίζονται στη Σκηνή περισσότερα από 20 έργα του, ενώ έχει ολοκληρώσει και άλλα 10 έργα που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί.

Με την ευκαιρία αυτή, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9.15μ.μ. θα δοθεί επετειακή παράσταση του τελευταίου έργου του Γιώργου Σκούρτη «Οι Ηθοποιοί»στο Θέατρο Κνωσσός (Κνωσσού 11 και Πατησίων 195, Πλ. Αμερικής), αφιερωμένη στα 36 χρόνια παρουσίας του συγγραφέα στο ελληνικό θέατρο.

Στην παράσταση, την οποία θα προλογίσει ο κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, θα παραστούν πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι τους συγκλονιστικούς ρόλους του έργου αυτού ερμηνεύουν ο Χρίστος Τσάγκας (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία), η Μαρία Τσακαλίδου και η Δημήτρης Καλαντζής.

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, έργο γραμμένο το 2000,είναι ένα ερωτικό τρίγωνο, μια πραγματική ιστορία πάθους και εκδίκησης. Δυο άντρες και μια γυναίκα, καταραμένοι από μοιραίες πράξεις του παρελθόντος, αποφασίζουν να λυτρωθούν από τα μίση που τους χωρίζουν και μέσα από την συγχώρεση να πορευτούν εν ειρήνη. Ένα έργο γεμάτο εντάσεις, παγίδες και ξεσπάσματα.

Διάρκεια παράστασης 1.30

Πληροφορίες – Κρατήσεις στο Θέατρο Κνωσσός, τηλ: 210-8677.070

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ο ηγέτης των Grandaddy επιστρέφει με καινούργιο προσωπικό άλμπουμ
Οι Death Metal corers HOMO IRATUS επιστρέφουν
Οι PLACEBO ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ALBUM
Ακύρωση της συναυλίας των FRANZ FERNINAND. Δείτε πως θα εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας
Οι Depeche Mode ξεκινούν και πάλι το Tour of Universe στην Γερμανία
O Ραδιοφωνικός Σταθμός Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει φεστιβάλ στις 12-13/6
Οι “THE BURGER PROJECT” opening act στους FRANZ FERDINAND
J. Kriste, Master of Disguise, Καινούριος δίσκος από την Puzzlemusic
Συνοπτικές πληροφορίες για τη συναυλία των AC/DC
In the name of… POP. Η ποπ εκδοχή στο Synch festival