Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

To Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

22/2/2006

Ο ΜΥΛΟΣ ,Η ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ7

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

To Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Από το Gagarin 205 στο Μύλο!

Επειδή η σχέση του σινεφίλ με τις cult παραγωγές, είναι μια σχέση έρωτα, το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού κινηματογράφου ταξιδεύει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και από το Gagarin 205 στο ΜΥΛΟ. Υπό την μπαγκέτα του καλλιτεχνικού διευθυντή-σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη διοργανώνει (ταρατατζούμ-ταρατατζούμ), θα προβληθούν μερικές από τις καλύτεες χειρότερες ελληνικές ταινίες όλων των δεκαετιών. Στην Αθήνα οι ουρές έξω από το Gagarin 205 ξεπέρασαν κάθε… απαισιόδοξη πρόβλεψη. Το φεστιβάλ έγινε πλέον θεσμός και φέτος διανύει την τέταρη χρονιά του! Οι αξέχαστες βραδιές γέλιου και άκρατου θαυμασμού προς τους ακρογωνιαίους λίθους του οικοδομήματος που ακούει στο όνομα ελληνικός κινηματογράφος, τα παραπεταμένα αυτά παιδιά του βίντεο που έθρεψαν γενιές ταινιόφιλων για χρόνια, έρχονται φέτος να προβληθούν για πρωτη φορά στο ΜΥΛΟ. 

Το ανυπέρβλητο σύμβολο του σεξ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ, η μούσα του ερωτικού σινεμά ΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ, ο ανυπέρβλητος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ αλλά και πολλοί άλλοι είναι ΕΔΩ, σε μιά γιορτή απενεχοποίησης, αυτοσαρκασμού, κινηματογραφικής ηδονής και ερωτισμούΑπό το πρόγραμμα δε λείπουν οι προβολές ταινιών έκπληξη,(οι μυημένοι ξέρουν ότι είναι τα highlights της εκδήλωσης) και το καθιερωμένο Pop Porn, που φέτος προβλέπεται… χειρότερο από ότι ποτέ! Ο απόλυτος μαραθώνιος προβολών όλων των Cult και trash στιγμών του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι πρωίας- με την πιο ανήκουστη μουσική από τον πλέον θρασύτατο Dj Drink (που δεν είναι άλλος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ σκηνοθέτη Νίκο Τριανξταφυλλίδη). Αγριο Κτηνώδες Σεξ, Καρατέκα, Μανεκέν, Παλαιστές, Τρανσέξουαλ, Νταβατζήδες, Καλόγριες, Χούλιγκανς, Πορνοστάρ, Ροκάδες, Ντισκομπάλες, Νυμφίδια, Μανιακοί Δολοφόνοι! Ένδυμα όχι απαραίτητο.Πίσω από τα συνθήματα της γαλαρίας, τις κραυγές θαυμασμού, τα βογκητά ηδονής και την καζούρα , υποβόσκει μια βαθιά μελαγχολία. 

Όπως έγραψε και ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, όσοι κάποτε μούσκεψαν τα σεντόνια τους με τη σκέψη της Τίνας Σπάθη (αλλά και της Αγγελας Γιάννου και της Μάγδας Μακρή και του Χρήστου Νομικού ενδεχομένως), να ψάξουν στο Gagarin το Δεύτερο Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικών Ταινιών - δηλαδή του soft πορνό που τόσο είχε φλογίσει τα μάγουλα της κομπλεξικής και σχετικά ανέραστης γενιάς του Πολυτεχνείου. Πέρυσι ήταν sold out, φέτος προβλέπεται προσκύνημα. Μ’ αρέσουν πολύ αυτές οι αφελείς ταινίες, που έχουν πολλά κοινά με το ρομαντικό γιαπωνέζικο πορνό των ’60ς, βασικά γιατί η σκιά τους έπεσε ευεργετική στους εφηβικούς αυνανισμούς μου και σήμερα μου ανακαλούν εκείνη την τρελή έξαψη, που ήταν κυρίως άγνοια του σεξ αλλά και μια ολόψυχη λαχτάρα να αμαρτήσεις μέχρι να γίνεις κάρβουνο. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και αμαρτήσαμε με το παραπάνω και είδαμε ότι η αλητεία μεθάει άσχημα, κλειστήκαμε στη γλυκιά μονογαμία της σχέσης μας, αλλά όταν βλέπουμε αυτά τα άγαρμπα ινδάλματα του σεξ να κάνουν έρωτα, χωρίς στάιλινγκ, με βρώμικες πατούσες και ιδρώτα κορόμηλο, κάτι σαλεύει στο στομάχι μας και θέλουμε να γυρίσουμε έστω για μία φορά, κατά τις συνταγές αρχαίων Ελληνοσύρων μάγων, στο πύρινο προσκέφαλο των 16 χρόνων, στο σπέρμα που έβρεχε μουγκά το όσχεο, μην και ακούσει η μαμά στο διπλανό δωμάτιο...

Πρόγραμμα πρώτης μέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2/2006

13.30

Κλισέ, 125’, 2005

Παραγωγή Στέφανος Πρόκος

Σενάριο Στέφανος Πρόκος, Γιάννης Μπασκάκης, Μάγια Φιλιπποπούλου

Σκηνοθεσία Στέφανος Πρόκος

Ηθοποιοί Στέφανος Πρόκος, Γιάννης Μπασκάκης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Σταύρος Μελισσάρης, Αθηνά Καστρινάκη

Ποιός είπε πως το ελληνικό καλτ σινεμά είναι απλά ένα ρετρό φαινόμενο; Να, λοιπόν, άλλη μία καινούργια παραγωγή ενός πρωτοεμφανιζόμενου νεαρότατου σκηνοθέτη που αποδεικνύει πως το θηρίο ακόμη βρυχάται. Ένας ναρκομανής, αλκοολικός μπάτσος με πρόβλημα συμπεριφοράς προσπαθεί να λύσει το φόνο του αδερφού του. Ένας ευφυής και τζέντλεμαν διαρρήκτης σχεδιάζει την κλοπή ενός σπάνιου κειμηλίου. Δύο θανάσιμοι τρομοκράτες μηχανορραφούν για την μετατροπή της ανθρωπότητας σε ζόμπι. Αυτοί και ένα αλλόκοτο ποτ πουρί εξωφρενικών χαρακτήρων δίνουν ο καθένας τη δική πλευρά της ιστορίας. Ποιος, όμως, θα επικρατήσει στην πιο απρόβλεπτα προβλέψιμη επική cult κωμωδία της χρονιάς;

16.00

Αθήνα 2004 Βία και Κτηνωδία, 73’, 2004

Παραγωγή EmeraldVideo

Σκηνοθεσία - Σενάριο - Φωτογραφία Φωκίων Μπόγρης

Ηθοποιοί Δημήτρης Πολυδούρης, Αντζελα Μεταξά, Χρήστος Νάτσιος, Νότης Πιτσιλός, Κώστας Στεφανάκης, Τέλης Σταλόνε

Ο Μάρκος Αυγέρης (ο νέος κολοσσός της δράσης Πολυδούρης) είναι ο Έλληνας πρωταθλητής της πάλης. Το συνδικάτο τον πιέζει να συμμετάσχει σε στημένους αγώνες. Όταν αυτός αρνείται, η γυναίκα του (Αντζελα Μεταξά - "Το Ρεμάλι Της Αθήνας") πέφτει θύμα άγριου βιασμού και δολοφονίας. Μετά από το καταστροφικό αυτό χτύπημα, ο Μάρκος πέφτει στην ηρωίνη, περιπλανιέται στην βρώμικη Αθήνα και κάνει τα πάντα για τη δόση του. Το συνδικάτο των φονιάδων όμως δεν έχει πεί ακόμα την τελευταία του λέξη. Θέλουν τον πρωταθλητή πίσω, όποιο και αν είναι το κόστος. Στο μεταξύ ο Μάρκος με τη βοήθεια ενός μπάτσου (τον οποίο υποδύεται ο cult αστέρας Νότης Πιτσιλός) κόβει την πρέζα και γίνεται ένας ανελέητος εκδικητής. Ένα αιματηρό ντελίριο βίας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις Ελληνικές ταινίες που βλέπατε μέχρι σήμερα. Ασταμάτητη βία και κτηνωδία στο maximum με συμπρωταγωνιστές τους Τέλη Σταλόνε (ο μεγαλύτερος έλληνας πορνοσταρ μετά τον Γκουζγκούνη) και Κώστα Στεφανάκη ("Ο Σκυλάς"). Η τελευταία δημιουργία του σκηνοθέτη Φωκίωνα Μπόγρη που, μετά την «Επιστροφή των Καθαρμάτων», έρχεται να ταράξει και πάλι τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής κινηματογραφίας . Όπως δήλωσε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Νίκος τριανταφυλλίδης,, πρόκειται «μια σκληρή απάντηση στην κατασκευασμένη εικόνα της Ελλάδας του 2004 από τους μηχανισμούς της προπαγάνδας των γιάπηδων της Ολυμπιάδας».

18.00

Ο Δράκουλας Των Εξαρχείων, 1983.

Παραγωγή: AllagiFilm/ MovieMakers ΕΠΕ.

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός.

Σενάριο: Τζίμης Πανούσης, Νίκος Ζερβός και Λίλη Πανούση.

Μουσική: Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες.

Ηθοποιοί: Κωσταντίνος Τζούμας, Τζίμης Πανούσης, Βαγγέλης Κοτρώνης, Ισαβέλλα Μαυράκη, Τζώννυ Βαβούρας, Θέκλα Τσελεπή, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πουλικάκος, Μουσικες Ταξιαρχίες, Σάκης Μπουλάς, Νικόλας ¶σιμος, κ.α

Ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος (Κωσταντίνος Τζούμας), είναι ένας τρελός επιστήμονας που έχει έρθει στην Ελλάδα από τα Καρπάθια. Ζει με την κόρη του, Ισαβέλλα Μαυράκη, στα Εξάρχεια και μαζί με τους βοηθούς του, Τζώνη Βαβούρα και Βαγγέλη Κοτρώνη, προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα παρανοϊκό σχέδιο: τη δημιουργία του τέλειου μουσικού συγκροτήματος, από νεκρά μέλη πεθαμένων μουσικών. Τα καταφέρνει και δημιουργεί τις Μουσικές Ταξιαρχίες…, με αρχηγό τον Τζίμη Πανούση, η μεγάλη δημόσια συναυλία των οποίων, αναμειγνύεται με πλάνα μιας σειράς αυτοσχεδιαστικών σκηνών. Ο σκηνοθέτης, ως έλληνας Τζον Γουότερς, μπολιάζει το φρανκενσταϊνικό θέμα με την ιδέα του Φαντάσματος της Όπερας, κι επιτίθεται στην κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα του τόπου, παρωδώντας τις καλλιτεχνικές και ηθικές συμβάσεις μέσω του κακού γούστου και της παραμόρφωσης του φυσικού περιεχομένου της ζωής. (Δημήτρης Kολιοδήμος, «Λεξικό Eλληνικών Tαινιών από το 1914 μέχρι το 2000»).

20.00

Έξι Διεστραμμένες Ζητούν Δολοφόνο (Έγκλημα Στην Γλυφάδα), 1976.

Ετ. Παραγωγής: Σκαραβαίος Φιλμ.

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Παναγιώτης Κωνσταντίνου.

Ηθοποιοί: Τίνα Σπάθη, Ανέστης Βλάχος, Γιάννης Κανδήλας, Κλέο Ζαμίδης.

Tολμηρό ερωτικό θρίλερ στην παράδοση της ιταλικής σχολής κατά το Δημήτρη Kολλιοδήμο, το μοναδικό ερωτικό νουβέλ βαγκ ψυχεδελικό δράμα κατά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, η ταινία αυτή στέκεται ακόμη με υψηλές αξιώσεις. Ένα ερωτικό γαϊτανάκι προσώπων μέσα σε μιά παραθαλάσσια βίλα που σιγοβράζει και στο τέλος σκάει σαν ωρολογιακή βόμβα, μέσα σ’ ένα οργασμικό ντελίριο ήχων, χρωμάτων, σωμάτων, με μιά τολμηρή κινηματογραφική γραφή -εξαιρετικό camera work και σφιχτό, νευρώδες μοντάζ. Kαι, βέβαια, τρεις υπέροχοι πρωταγωνιστές: η Tίνα Σπάθη στο απώγειο της εκφραστικής της ομορφιάς, ο cult δυναμίτης Aνέστης Bλάχος και η αινιγματική, μινιμαλιστική φιγούρα του τόσο μοντέρνου Kλεό Zαμίδη.

Ο επιχειρηματίας Πoλ (Γιάννης Κανδήλας) και η γυναίκα του Μιρέλλα (Τίνα Σπάθη), κάνουν διακοπές σε μια παραθαλάσσια βίλα, μαζί με την Νάνσυ που εργάζεται στην εταιρεία του Πολ, και το σύζυγό της Γιώργο (Ανέστης Βλάχος), που είναι ο εραστής της Μιρέλλας. Μαζί τους μένει και η Αλέξια (¶ντα Βαρθολομαίου), προστατευόμενη της Μιρέλλας, που οδηγεί στη βίλα το νεαρό πλανόδιο, Μισέλ (Κλέο Ζαμίδης). Ανά δύο, οι ένοικοι της βίλας αρχίζουν να συνωμοτούν: η Νάνσυ κι ο εραστής της Μισέλ, σχεδιάζουν να σκοτώσουν το Γιώργο, ο Πολ προτείνει στο Γιώργο να σκοτώσει το Μισέλ, ο Γιώργος αξιώνει από τη Νάνσυ να κοιμηθεί με τον Πολ, για να καλύψει μια κατάχρησή του, η Αλέξια πείθει την ερωμένη της Μιρέλλα ότι ο Μισέλ έχει έρθει για να τη σκοτώσει, η Μιρέλλα επιχειρεί να πείσει την κατατρομαγμένη Νάνσυ να σκοτώσει τον Πολ, ο Γιώργος ξελογιάζει την Αλέξια με σκοπό να την εμπλέξει στη δολοφονία του Μισέλ, η Μιρέλλα δίνεται στον Μισέλ… Μετά την αποκατάσταση μιας διακοπής ρεύματος, που διέλυσε ένα ξέφρενο, ερωτικό πάρτυ, ανακαλύπτεται το πτώμα της Αλέξιας, που έχει δολοφονηθεί με το ψαρομάχαιρο του Πολ. Οι υποψίες πέφτουν στον Μισέλ, αλλά ένοχος είναι η Μιρέλλα, που ήθελε να ξεπαστρέψει τη Νάνσυ, για να κάνει δικό της το Μισέλ. Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, επανορθώνει το λάθος της, αλλά ο Μισέλ την απορρίπτει, εγκαταλείποντάς την μόνη της στην αμμουδιά, δίπλα στο άψυχο κορμί της Νάνσυς. (Δημήτρης Kολιοδήμος, «Λεξικό Eλληνικών Tαινιών από το 1914 μέχρι το 2000»)

22.00

ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ LIVE

Αφού δεν τον έδειρε κανείς, έγινε τραγουδιστής! Με αυτό το κεντρικό σύνθημα ανεβαίνει στη σκηνή ο επεισοδιακός και απρόβλεπτος Απόστολος Σουγκλάκος, σε μια βραδιά που θα τα έχει όλα... Θα τραγουδήσει τα πιο cult από τα κομμάτια του πρώτου του cd “Ραπίσματα” αλλά και του δεύτερου cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς, με τίτλο “Ευλυγισία”, γεγονός που καθιστά τη βραδιά υποχρεωτική για όλους τους πιστούς φίλους του! Από τη σκηνή θα παρελάσουν ταχυδακτυλουργοί, νύφες και γαμπροί (!), και άλλοι άνθρωποι – θαύματα, σε μια σειρά από σκετς, με πολλές εκπλήξεις, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύθηκε, κλείνοντας πονηρά το μάτι! Δε θα λείψουν αγώνες κατς αλλά και επίδειξη φυσικής αντοχής και αυτοάμυνας, ενώ σε σύντομη συνέντευξη που μας παραχώρησε για τις ανάγκες του promo, είπε χαρακτηριστικά: “Επιτέλους θα ξεσπάσω! Θα τα πω όλα, θα βγάλω τα απωθημένα μου!”. Αλλωστε, ο Σουγκλάκος μόνο με τους κακούς τα βάζει, και μόνο αυτούς ζορίζει! Εμείς αρκούμαστε να επαναλάβουμε: Ε, ντα, ντα, ντα, Σουγκλάκο παιδαρά, τα λες καλά! Τα υπόλοιπα επί σκηνής και… επί της οθόνης αφού θα προβληθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα από την πλούσια κινηματογραφική ιστορία του Απόστολου σε ρόλους κατσέρ, junkie, βιο-παλαιστή, εραστή, ακόμη και… βαμπίρ ή τραβεστί!

24.00

Tαινία Έκπληξη!

O Aλμοδοβάρ θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν είχε δει την ταινία έκπληξη, αν και κάτι μας λέει πως μπορεί και να την έχει δει! Tίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την τόλμη, το θράσος, την ελευθεριότητα και το cult μεγαλείο του φιλμ! Πέρα και πάνω από τα παραδοσιακά φύλα, καταργώντας με απανωτές δόσεις τρέλας το αρσενικό και το θηλυκό, το συγκεκριμένο φιλμ θα μπορούσε να είναι το «Kλουβί με τις Tρελές» γυρισμένο στην κόλαση… Tο gay cinema σε μία από τις πιο αποενοχοποιημένες στιγμές του παγκοσμίως.

Πρόγραμμα δεύτερης μέρας

ΤΡΙΤΗ 28/2/2006

14.00

Οι Μπάτσοι Πουλάνε την Ηρωίνη νουμ. 1 , 1987, 90’

Ετ. Παραγωγής SelectVideo

Σκηνοθεσία Δημήτρης Τζελάς

Σενάριο Δημήτρης Τζελάς - ’Αγγελος Διαμαντής

Ηθοποιοί Κώστας Καραγιώργης, Νίκος Καραγιώργης, Αλέκος Αλεξανδρής

Ο αρχιφύλακας Γεωργίου της δίωξης ναρκωτικών μετατίθεται στην Αθήνα, όπου ο αρχηγός μιάς σπείρας ναρκωτικών, που θέλει να τον εκδικηθεί για την εξάρθρωση του δικτύου του στην Έβρο, χρησιμοποιεί για να τον παγιδεύσει ιά 16χρονη ναρκομανή.

16.00

KARATE ΤΥΦΛΗ ΦΥΓΗ (98’, 2005)

Σκηνοθεσία: Ηλίας Αραβαντινός

Παραγωγή Cave Studioz

Παίζουν Μπεν Κέσσερ, Έρικ Βιργκό, Χας Μπράουν, Μπρούνο, Χανς Φον Μπράουν

Το απόλυτο low budget αριστούργημα από την πρωτοεμφανιζόμενη κινηματογραφική κολλεκτίβα Cave Studioz. Γυιρσμένο εξολοκλήρου με… μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon A200, ένα … δημοσιογραφικό κασσετόφωνο, και ένα υπολογιστή τρίτης γενιάς, το “KARATE ΤΥΦΛΗ ΦΥΓΗ” ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς καρέ καρέ κυριολεκτικά! Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πλέον χειροποίητη ταινία του ελληνικού σινεμά. Οι cult τρομοκράτες της οργάνωσης Cave Studioz ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους στο καταπληκτικό μανιφέστο τους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΡΔΕΛΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑΜΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΤΙΟΥΚΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΝΙΝΤΖΑ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΡΟΚ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 90... ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΡΟΚ! ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΒΙΑ! ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΖΕΡΑΔΙΚΗ! ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΛΛΟΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ. ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΚΛΙΣΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ. ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΜΕ ΕΝΑ BUDGET ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ... ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! Ο Μπεν Κεσσερ, βυθισμενος σε σκεψεις, γυριζει σπιτι μετα απο μια κουραστικη μερα στη δουλεια. Τον τελευταιο καιρο σκεφτεται πολυ τη χαμενη του αγαπη, τη Λιζα... Το αλκοολ και τα χαπια δεν του κανουν τιποτα πια. Χαμενος στις σκεψεις του και στις αναμνησεις, θυμαται εκεινο το τρομερο βραδυ που τη βρηκε μεσα σε μια λιμνη αιματος. Ο πονος! Η φρικη! Τελειως τυχαια βρισκει μια κασσετα... τη βαζει στο κασσετοφωνο και ακουει... ...τη φωνη της Λιζα!!! Ειναι μια κασσετα που του εγραψε εκεινη, γεματη με τα λογια της, τα αγαπημενα τραγουδια τους και μια φριχτη αποκαλυψη! Ο θανατος της αγαπημενης του ειναι ηχογραφημενος σ’ αυτη την κασσετα! Κι ενα ονομα! Μπρουνο! Η οργη τον τυφλωνει! η Εκδικηση ειναι ολη δικη του! Παιρνει αμεσως τηλεφωνο το φιλο του τον Χας Μπραουν και του εξηγει τι συμβαινει. Ο Χας δεν εχει αλλη επιλογη απο το να τον βοηθησει. Να τον βοηθησει, να τους σκοτωσουν ΟΛΟΥΣ!!!

18.00

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ (105, 1980’)

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμπουλόπουλος

Σενάριο: Γιάννης Kακουλίδης / Γ.Σταμπουλόπουλος

Φωτογραφία: Σάκης Mανιάτης

Μουσική: Mίμης Πλέσσας

Παίζουν: Γιάννης Φλωρινιώτης, Bέρα Kρούσκα, Kώστας Aρζόγλου, Δημήτρης Πιατάς, Mιμή Nτενίση

O σημαντικός σκηνοθέτης του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, Γιώργος Σταμπουλόπουλος, με τη συνδρομή του συγγραφέα / ποιητή Γιάννη Kακουλίδη, παίρνει σαν αφορμή το μεγάλο λαϊκό φαινόμενο «Γιάννης Φλωρινιώτης» και καταγράφει τα στοιχεία που συνέθεταν την ελληνική πραγματικότητα των 80ς, σε μια ταινία που δίχασε τότε τους κομφορμιστές, φοβισμένους, «σταλινικούς» κριτικούς.

20.00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ

Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης (2003)

Σενάριο: Φωκίων Mπόγρης

Δ/νση Παραγωγής: Kώστας Oργανόπουλος

Παίζουν: Aπόστολος Σουγκλάκος, Xρήστος Nάτσιος, Nίκος Tσαχιρίδης, Kωστής Στεφανάκης, Φαίη Nτεμάνη, Bαγγέλης Tσιγαράς, Nότης Πιτσιλός, Γιώργος Tρομάρας

Eπιτέλους! Mια μεγάλου μήκους cult ταινία φετινής παραγωγής. O νεαρός σκηνοθέτης Φωκίων Mπόγρης μπορεί να υπερηφανεύεται για την υπογραφή του σε αυτή την αναβίωση-φόρο τιμής σ’ ένα ξεχασμένο και περιφρονημένο genre. Kαι για κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό: πρόκειται για μία 100% ανεξάρτητη low budget παραγωγή που δεν ξεπέρασε το budget των 6000 Euro - όπως ξεκίνησε κάποτε και ο Pοντρίγκεζ! H ταινία-φαντασιακό sequel στα Kαθάρματα του Διαμαντή - ναι μεν σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, αλλά τηρεί ευλαβικά τους δραματουργικούς κώδικες του είδους και διακρίνεται για την αγάπη της στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών της - ένα πραγματικό all star cast! Mιά φιλμική απόλαυση για θεατές δίχως παρωπίδες, το πρώτο μεταμοντέρνο action movie της ελληνικής φιλμογραφίας.

Παίζουν: Aπόστολος Σουγκλάκος, Xρήστος Nάτσιος, Nίκος Tσαχιρίδης, Kωστής Στεφανάκης, Φαίη Nτεμάνη, Bαγγέλης Tσιγαράς, Nότης Πιτσιλός, Γιώργος Tρομάρας

22.00

Σεξ… 13 Μποφόρ, 1971, 91’

Σκηνοθεσία / Σενάριο Χρήστος Μπόλιας

Ετ. Παραγωγής OscarFilm

Σκηνοθεσία Xρυσόστομος Λιάμπος

Σενάριο Κώστας Δρίτσας

Ηθοποιοί Κώστας Γκουσγκούνης, Λυκούργος Καλλέργης, Λίζα Λορέντσου

Αυτή η ταινία είναι ένα πραγματικό ταξίδι στο παρελθόν, στην εποχή που οι νεαροί μαθητές έκαναν κοπάνα από τα μαθήματα τους, για να καθλησουν στις βελούδινες καρέκλες συγκεκριμένων κινηματογράφων, δίπλα σε ξεθεωμένους εργάτες, που ξεχνούσαν την κούραση της δουλειάς τους παρακολουθώντας μαζί τους «τα κατορθώματα» ανδρών σαν τον Κώστα Γκουσγκούνη! Και κάθε φορά που ο καραφλός σταρ πετούσε τα ρούχα του για να κουτουπώσει μία νεαρή θηλυκή ύπαρξη, άναβαν αναπτήρες και τσακμάκια και φώναζαν όλοι μαζί, μ’ένα στόμα, μια φωνή, «άξιος, άξιος»! Ο Γκουσγκούνης, παρά το μάλλον ασουλούπωτο παρουσιαστικό του, μετά από μια σειρά αστυνομικών ταινιών με έντονο το ερωτικό στοιχείο, αναδείχτηκε σε σταρ του μαλακού πορνό - και η εν λόγω ταινία δικαιώνει πλήρως τη φήμη του.

24.00 ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ LIVE!!!

&POPPORNPARTY!

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΕΞ ΧΧΧ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΤΟΝ DJ DRINK (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ) ΣΤΑ ΠΛΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ TRASH ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ (από τον Tέρη Xρυσό και τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ως τη Pαφαέλα Kαρά και το Σκα Σου Σου).

ΑΓΡΙΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΣΕΞ, ΚΑΡΑΤΕΚΑ, ΠΙΣΤΕΣ, ΜΑΝΕΚΕΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ, ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΦΟΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, ΝΥΜΦΙΔΙΑ, ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ, ΟΡΦΑΝΑ, ΚΑΤΣΕΡ, ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ SOFT PORNO ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΤΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ AΠΟΣΤΟΛΟ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 24.00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ .



ΕΝΔΥΜΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 5 ΕΥΡΩ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ 15 ΕΥΡΩ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2ΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΣΟΥΓΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ 30 ΕΥΡΩ

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 ΟΙ ROTTING CHRIST ΣΤΟ GAGARIN
THE OCEAN / TIDES FROM NEBULA / ABRAHAM live σε Αθήνα και Θεσ/νικη (25-26/11)
ORANGE GOBLIN - Ελληνική περιοδεία τον Νοέμβριο (14-17/11)
Οι Monsieur Doumani για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Η Κλωστή, Νέα κυκλοφορία των 2L8!
Οι Stomp σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τι τραγούδια έπαιξε ο ΡΟΔΟΝ Fm τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Διαγωνισμός για τα live των Witchcraft στην Ελλάδα στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.
οι Electric Litany θα παίξουν support σε 4 live του Alan Parsons σε Γερμανία και Αυστρία
The Flying Eyes (usa) & Golden Animals (usa) live σε Θεσ/νικη, Λάρισα, Αθήνα (12-14/09)