Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ – Άλλη Μια Μέρα (Κυκλοφορίας στις 12 Ιουνίου)

8/6/2006

Μετά την έκπληξη της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς του Παύλου Παυλίδη, ψυχής του δημοφιλούς ελληνικού rock συγκροτήματος «Τα Ξύλινα Σπαθιά», με τίτλο «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα», ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει μετά από 2 χρόνια με ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο «Άλλη μια μέρα», που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου 2006 από την Archangel Music.

Με τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο στον οποίο είναι στιχουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και φυσικά κιθαρίστας, μας ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς και μελωδικούς, γεμάτους εικόνες χρώματα και μοναδικά πλάσματα της φαντασίας του, με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει. Πιο συγκεκριμένα, ηχητικά, το άλμπουμ στηρίζεται σε φυσικά πνευστά και έγχορδα με πρωταγωνιστές τις τρομπέτες, τα σαξόφωνα και τα βιολιά. Ο Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί στo Archangel Festival στις 15 Ιουνίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών στον Λυκαβηττό μαζί με τις «Ρόδες» και τους “Mikro”.

TRACKLIST 1. Η Μικρή μας Πολιτεία 2. Δεν είμαι από ‘δώ 3. Άλλη μια μέρα 4. Όσο Μικραίνω 5. Κοραλλένιος Βυθός 6. Θεριστές 7. Super Star 8. Το Στοιχειωμένο Σπίτι 9. Αερικό 10. Οι Απέραντοι Δρόμοι 11. Σύννεφα

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
5 χρόνια Puzzlemusik και 3 νέες κυκλοφορίες για το φθινόπωρο
1ST EUROCK MARATHON και Guest Stars τους APOCALYPTICA!
ICED EARTH - Ποια είναι τα SUPPORT BANDS
“Yours, Truly”, μια συλλογή από κλασικά τραγούδια και χαμένους θυσαυρούς των 16 Horsepower.
Οι Κilimanjaro Darkjazz Ensemble στο Gagarin 205 στις 11 Νοεμβρίου 2011
Στις 25 Οκτωβρίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των RUSSIAN CIRCLES
Στην άδεια παραλία Festival, στο Πάνω Κουφονήσι στις 25 & 26 Αυγούστου
ΟΙ YOUR HAND IN MINE ΣΤΟ SANI FESTIVAL 2011
Ο ΛΟΛΕΚ στην Ερμούπολη της Σύρου
οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ