Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Puzzlemusik, μια καινούργια, ανεξάρτητη δισκογραφική.

21/9/2006

H Puzzlemusik είναι μια καινούργια, ανεξάρτητη, δισκογραφική. Επιδίωξη της είναι να εντάξει στο δυναμικό της καλλιτέχνες που έχουν το δικό τους προσωπικό, ξεχωριστό, αναγνωρίσιμο στίγμα. Όσο διαφορετικοί κι αν είναι αυτοί μεταξύ τους και όσο διαφορετική κι αν είναι η δουλειά τους από ότι κυκλοφορεί συνήθως. Ο ήχος της Puzzlemusik δεν θα μπορεί να καταταγεί σε μία από τις ταμπέλες εναλλακτικός, post-rock, πειραματικός, ηλεκτρονικός, τζαζ, σύγχρονος κλασσικός ή όποια άλλη . Ο ήχος της θα είναι το άθροισμα των ιδιαιτεροτήτων των καλλιτεχνών της.

Ο κάθε καλλιτέχνης της Puzzlemusikθα αποτελεί το κομμάτι ενός παζλ που συνθέτει τη μουσική εικόνα της εναλλακτικής, προσωπικής, μουσικής δημιουργίας του σήμερα. Αποτελούμε δηλαδή μία δίοδο έκφρασης για καλλιτέχνες με γνώση των δημιουργικών αναζητήσεων της εποχής μας, που παράλληλα έχουν να προτείνουν τη δική τους, συναρπαστική, καλλιτεχνική, δημιουργική, ιδιοσυγκρασιακή άποψη. Αυτή η πτυχή της ελληνικής δημιουργίας αποτελεί (συναυλιακά τουλάχιστον) το πιο δραστήριο κομμάτι της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας που, εδώ και καιρό δίνει την (εσφαλμένη) εντύπωση πως ανακυκλώνεται και πως δεν έχει να προτείνει τίποτε το αξιόλογο πλέον .

Ιδρυτής της Puzzlemusik είναι ο τριανταπεντάχρονος συνθέτης Χρήστος Αλεξόπουλος του οποίου ο καινούργιος δίσκος (έχουν προηγηθεί τρεις δίσκοι σε πέντε χρόνια με την Hitch-Hyke) θα αποτελέσει και την πρώτη κυκλοφορία της Puzzlemusik (PIECE 001, Νοέμβριος 2006).

Ο δίσκος, που θα περιέχει 14 τραγούδια, έχει τον τίτλο Παραπούνες & Τριαφύνταλλακαι πιστός στο πνεύμα της Puzzlemusik είναι αδύνατον να περιγραφεί με δύο λέξεις. Θα λάβετε δελτίο τύπου σχετικά. Προς το παρόν σας ενημερώνουμε ότι δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει κάνει ο Χρήστος Αλεξόπουλος ως τώρα.

Η Puzzlemusik είναι διακριτικός τίτλος της Ομάδας Θεάματος «Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ» η οποία και αναλαμβάνει τη διανομή της Puzzlemusik. Οι δύο αυτοί φορείς συστεγάζονται.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Plisskën Festival 2012 το οριστικό πρόγραμμα
Death In Vegas, Πέμπτη 10 Μαίου 2012 . Principal Club Theater Θεσ/νίκη
το εξαιρετικό & άκρως ιδιαίτερο project τους ESMERINE την Κυριακή 6 Μαϊου στην Αθήνα
Οι DEAD CAN DANCE στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα
6ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ
Ώρες εμφάνισης των This Will Destroy You σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Απριλίου αντίστοιχα
ROCKWAVE FESTIVAL 2012! Tο αναλυτικό Line Up
Συναυλίες της Puzzlemusik για τις επόμενες ημέρες
Your Hand In Mine live Θεσνίκη 10/03/2012