Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

IPECAC RECORDINGS ΚΑΙ DIMMEN GENERATION

7/6/2007

Όλες οι ηχογραφήσεις της παλαί ποτε STEFANIA DIMMEN βρίσκονται στα χέρια της αμερικάνικης IPECAC RECORDINGS Αφορμή? Ο χρόνιος έρωτας του MIKE PATTON με την MISS DIMMEN.
Τα CD όταν κυκλοφορήσουν ,Θα κυκλοφορήσουν με τελείως διαφορετικό artwork και σίγουρα όχι κάτω απο το όνομα STEFANIA DIMMEN μα ως DIMMEN GENERATION.
Το ίδιο και με ότι άλλο συμπεριλαμβάνει το menu (βιβλια ,DVD’S). Είναι γνωστό πως η MISS DIMMEN δυσκολεύτηκε να βρει εταιρία γιατι όπως εξομολογείται η ίδια άν δεν υπάρχει έρωτας τότε τίποτε δεν μπορεί να βγεί.
Κάποια τραγούδια δέν θα κυκλοφορήσουν επίσημα διότι γράφτηκαν με ιδιαίτερο παρορμητισμό
και δέν εκφράζουν την ιδιαίτερα ευαίσθητη ψυχολογία της μουσικού.
Η MISS DIMMEN ελπίζει δε και στην καλλιτεχνική βοήθεια του MIKE ως προς το θέμα εξωφύλλων
σε όλες τις δουλειές της. "Είμαι μια δυναμική γυναίκα με έντονη μουσικά πολιτική πεποίθηση και παρα τις δυσκολίες θα καταφέρω να μετατρέψω το σκοτάδι σε φώς ,χωρίς να βρίσκομαι στα σύννεφα όπως πολυ υπόγεια έχω τοποθετηθεί παρελθοντικά σε προηγούμενες συνεργασίες μου".
______________________________________________________________________________
ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NATACHA ATLAS

Παράλληλα η MISS DIMMEN έχει στείλει τραγούδι της μέσω Internet στήν MANTRA RECORDINGS για πιθανή συνεργασία (ως συνθέτρια) με την NATACHA ATLAS.
"Το "AMAN" είναι ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο έγραψα κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης Είναι αληθινό ,γεμάτο πόνο και είναι ότι πρεπει για την σπάνια φωνή της NATACHA,της χάρισα λοιπόν μέσω της εταιρίας της το τραγούδι . Εγώ δεν είμαι κατάλληλη για BELLY ερμηνείες."

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ στη Θεσ/νίκη στο BELLEVILLE (ΡΟΤΟΝΤΑ)
Μηνιαίο newsletter της Inner Ear με όλα τα νέα για τις δραστηριότητητες της εταιρείας
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Φεβρουάριο του 2013
Οι Therapy? έρχονται στο Gagarin 205 τον Μάρτιο
Ερχονται: MARTYN BATES [EYELESS IN GAZA], THE MONOCHROME SET