Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

η κασετίνα «Kafka» των Socos & The Live Project Band ... πουλάει. Η διάψευση της επιτυχίας - ποιότητας

9/7/2007

· BEST SELLER…

Στα «ευπώλητα» βρέθηκε η κασετίνα «Kafka» των Socos & The Live Project Band. Συγκεκριμένα στο Νο. 10 για την εβδομάδα 22/6 ως 28/9 και στο Νο. 9 για την εβδομάδα 29/6 ως 5/7 σύμφωνα με το ΤΟΠ ΤΕΝ που δημοσιεύεται στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής όπως αυτό διαμορφώνεται από τα αθηναϊκά δισκοπωλεία Music Center, Music Corner και Metropolis.

· IN THE STUDIO…

Σχεδόν έτοιμη είναι η επόμενη παραγωγή της Puzzlemusik. Πρόκειται για το ντεμπούτο άλμπουμ των – πολύ δραστήριων συναυλιακά – Yiannis Kassetas & The Funk Wizards που τελικά θα έχει τον τίτλο «The Truth About The Alien Invasion In Egypt». Πρόκειται για ένα jazz-funk δίσκο με 12 συνθέσεις του μόλις 27χρονου συνθέτη – σαξοφωνίστα – πιανίστα Γιάννη Κασέτα. Την παραγωγή υπογράφει ο σαξοφωνίστας – συνθέτης Δημήτρης Βασιλάκης (ένας από τους σημαντικότερους έλληνες πρεσβευτές της jazz στο εξωτερικό) ο οποίος και συμμετέχει παίζοντας σαξόφωνο σε ένα κομμάτι του δίσκου. Στο δίσκο συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Κοντραφούρης (παίζει πιάνο σε δύο κομμάτια) και η Λουκία Παλαιολόγου (των Brazz, που εδώ συμμετέχει τραγουδώντας δύο τραγούδια). Τους Funk Wizards αποτελούν μια all – star ομάδα καταξιωμένων στο χώρο τους μουσικών: Απόστολος Λεβεντόπουλος (κιθάρα), Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο), Μάνος Λούτας (μπάσο), Αλέξανδρος – Δράκος Κτιστάκης (ντραμς).

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο Artracks του Γιώργου Πρινιωτάκη. Οι μίξεις θα γίνουν τον Αύγουστο και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Puzzlemusik το φθινόπωρο.

· IN THE DARK ROOM…

Την μουσική της μικρού μήκους ταινίας «Η Ρόδα» ολοκληρώνει αυτό τον καιρό ο Χρήστος Αλεξόπουλος. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Μάνου Γαστεράτου που θα είναι έτοιμη μέσα στο καλοκαίρι και θα αρχίσει να παρουσιάζεται σε φεστιβάλ από το φθινόπωρο και μετά.

· ΠΑΝΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ…

Στην «3η Θερινή Ακαδημία Τζαζ» που διοργανώνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το τμήμα Τζαζ της Φινλανδικής Ακαδημίας Sibelius, θα διδάξει πιάνο ο Γιώργος Κοντραφούρης τον μήνα Ιούλιο. Επίσης ο Κοντραφούρης θα συμπράξει με το κουαρτέτο του Δημήτρη Βασιλάκη στην συναυλία που θα γίνει στη Σαντορίνη στις 31 Αυγούστου στο «Μέγαρο Γκύζη». Η συναυλία αυτή θα κλείσει τις αυγουστιάτικες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 2007.

· ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…

Από Πέμπτη 19 Ιουλίου ως το τέλος Αυγούστου η Puzzlemusik θα λειτουργεί με … «προσωπικό ασφαλείας»…! Για επικοινωνία σε αυτή την περίοδο προτιμήστε (αντί για τηλέφωνο) το γνωστό e-mail: puzzlemusik@mail.gr ενώ για παραγγελίες ή αντικαταβολή το puzzlemusiksales@mail.gr

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
HE DREAM SYNDICATE (U.S.A.) || DE SADES live at Principal Club Theater, 30 Μαϊου 2013
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;
Plisskën Festival 2013: Πρόγραμμα και ώρες εμφάνισης καλλιτεχνών
Συναυλία με συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη, με τη χρήση λεκτικής/γραφικής. Σάββατο 11 ΜΑϊου στο Knot
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ των Δαιμονία Νύμφη «Ψυχοστασία».
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου