Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Το νέο άλμπουμ των PRODIGY κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου

6/11/2008

Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου!

Οι Prodigy ανακοινώνουν το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο Invaders Must Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει από το νεοσύστατο label τουςTake Me To The Hospital με την συνεργασία της Cooking Vinyl, στην Ελλάδα από την Hitch Hyke, στις 2 Μαρτίου 2009.

Οι Prodigy όχι μόνο μας έχουν χαρίσει μερικά κλασικά hit, όπως τα ʽOuter Spaceʼ, ʽEverybody In the Placeʼ, ʽCharley Saysʼ, ʽFirestarterʼ και ʽSmack My Bitch Upʼ, αλλά έδωσαν και ένα νέο, αξιόπιστο και ασυμβίβαστο πρόσωπο στην dance μουσική, με την προσωπικότητα και το attitude του punk (και στο μεταξύ πούλησαν και 16 εκατομμύρια άλμπουμ!).

Στο Invaders Must Die, o Liam Howlett, o Keith Flint και ο Maxim συμμετέχουν όλοι, για πρώτη φορά μαζί από την εποχή του Fat Of The Land (1997). Το αποτέλεσμα είναι μια επιστροφή στα καλύτερα τους, ένας συνδιασμός old school χορευτικού θορύβου με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Η μπάντα θα βγεί στο δρόμο ήδη «για ζέσταμα» τον Δεκέμβριο, πραγματοποιώντας ένα βρετανικό academy tour που έγινε sold out σε μία ώρα, ενώ τον Απρίλιο ξεκινάει μεγάλη περιοδεία σε στάδια και φεστιβάλ.

Δελτίο Τύπου

Live
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΟΥΛΗΣ
9/2/2006
VIOLENT FEMMES - Thessaloniki
17/2/2006
VIOLENT FEMMES - Athens
18/2/2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ
10/2/2006
Sound Explosion, Meanie Geanies
11/2/2006
Liars + 2L8, Dread Astaire
11/2/2006
Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες
3/2/2006
The Rasmus
29/1/2006
DEMON / REFLECTION / CRIMSON FIRE
20/1/2006
JOSH PEARSON, ALEX ABRAVANEL
09/01/2006