Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

H gracetone recordings παρουσιάζει live στη Θεσσαλονίκη τον emdy

27/4/2009

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 9 Μαΐου 2009, Μικρό Θέατρο

(Αντωνίου Καμάρα 3 & Τσιμισκή 139, έναντι ΧΑΝΘ)

Δύο μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του τρίτου 7’’ split single της (και τέταρτης συνολικά κυκλοφορίας της), η gracetone recordings παρουσιάζει ζωντανά στη Θεσσαλονίκη τον έναν από τους δύο συμμετέχοντες στο single. Το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 στο Μικρό Θέατρο τη σκηνή θα καταλάβει ο emdy μαζί με τους δύο συνεργάτες του-μουσικούς Κλεάνθη Καραπιπέρη και Γιάννη Νεοφώτιστο. Το 7” split single emdy-Catshag22/cirqular-Prague κυκλοφορεί στις 11 Μαΐου.

Info

Συναυλία: emdy

Χώρος: Μικρό Θέατρο

Διεύθυνση: Αντωνίου Καμάρα 3 & Τσιμισκή 139 (έναντι ΧΑΝΘ), Θεσ/νίκη

Ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:15

Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00

Είσοδος: Ελεύθερη

Υπενθύμιση: όπως σε κάθε Θέατρο, το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο εκτός αυτού

Σύντομο βιογραφικό emdy

Ως emdy ηχογραφεί ο Αναστάσιος Κοκκινίδης από τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν συνθέτη, παραγωγό και μουσικό που δραστηριοποιείται στην ηλεκτρονική και ήλεκτρο-ακουστική σκηνή. Οι συνθέσεις του, σε ένα ως επί το πλείστον πειραματικό ύφος, εμπεριέχουν στοιχεία έντασης και συναισθηματικής φόρτισης. Το λεπτομερές ηχητικό χτίσιμο, δανείζεται στοιχεία από την πειραματική electronica, την κινηματογραφική και κλασσική μουσική, από το μινιμαλισμό, την avant-garde, μέχρι και την χορευτική μουσική. Ο Κοκκινίδης, αποφοίτησε από Σχολή Ψηφιακής μουσικής στο Brighton, όπου ειδικεύθηκε τόσο στην παραγωγή όσο και στη μουσική σύνθεση. Επιπλέον έχει κλασσικές σπουδές στο πιάνο από το 1986 μέχρι το 1999, όπως και σπουδές Ηλεκτρονικής Μουσικής το 1996. Το 2005 απέκτησε M.A. στο Λονδίνο, στη σύνθεση μουσικής για Φιλμ και τηλεόραση.

Διοργάνωση

gracetone recordings

gracetonerecordings@yahoo.gr

www.gracetonerecordings.com

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
OI ICED EARTH ΣΤΟ GAGARIN 205
Πέθανε η AMY WINEHOUSE...
το κοινό θα επιλέξει ποια σχήματα θα ανοίξουν τις εμφανίσεις των Αμερικάνων Sanctuary
Οι Γάλλοι Kwoon θα ανοίξουν την συναυλία των Mogwai στην Αθήνα
Οι επανενωμένοι Sanctuary, μετά από 20 χρόνια, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις
οι πολωνοί death metallers Decapitated θα επισκεφτούν την χώρα μας για δύο εμφανίσεις.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 & ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ το ARK FESTIVAL στην Αθήνα
Ηραίον Σάμου, φεστιβάλ 7-9 Αυγούστου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης