Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

οι Prodigy, επιτέλους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις!

26/7/2010

17 Σεπτεμβρίου 2010

Αθήνα, Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166)

18 Σεπτεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ Αρένα

THE PRODIGY


Η πιο καυτή φήμη του καλοκαιριού επιβεβαιώθηκε: οι Prodigy, επιτέλους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις!

Στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166) και στις 18 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στο ΠΑΟΚ Αρένα, ο Liam, o Maxim και ο Keith θα μας παρουσιάσουν επί σκηνής το διαβόητο, καταιγιστικό live show τους: ετοιμαστείτε για Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior’s Dance, Charly, One Love και όλες τις επιτυχίες από την υπερ-επιτυχημένη καριέρα τους.

Η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη, ώστε το όνομα Prodigy να θεωρείται συνώνυμο της dance μουσικής: άλλωστε, με 20.000.000 πωλήσεις δίσκων, κατέχουν το απλησίαστο ρεκόρ του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη και/ή συγκροτήματος στην ιστορία της χορευτικής μουσικής!

Παρ’όλη την επιτυχία τους, στα 20 χρόνια της καριέρας τους, έχουν πειραματιστεί με τον ήχο τους όσο πολύ λίγοι: rave, industrial, breakbeat, techno, hardcore, big beat, dance punk, dance rock, electronic rock, alternative, έχουν κάνει τα πάντα, έχουν σπρώξει τον dance ήχο στα όριά του και έχουν δημιουργήσει τον παγκοσμίως αναγνωρίσιμο ήχο των Prodigy. Η λατρεία του κοινού παραμένει τεράστια, με καλύτερη απόδειξη του ότι το πρόσφατο άλμπουμ τους “Invaders Must Die” πήγε κατευθείαν στο Νο1 των charts!

Οι εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελούν, αναμφίβολα, το κορυφαίο dance αλλά και ροκ νέο της χρονιάς. Τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες είναι περιορισμένα, οπότε όσοι οπαδοί των Prodigy επιθυμούν να είναι ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα τους παρακολουθήσουν live, ας σπεύσουν!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια πωλούνται από τις 22 Ιουλίου στο www.ticketarena.gr και από τις 27 Ιουλίου στα καταστήματα. Ο αριθμός των εισιτηριών είναι περιορισμένος.

Για την συναυλία της Αθήνας:

Προπώληση: 43 Ευρώ στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42), στα καταστήματα Public και στο www.ticketarena.gr

Ταμείο: 48 Ευρώ

Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης:

Προπώληση: 40 Ευρώ στο Tickethouse (Μητροπόλεως 102), στο Public και στο www.ticketarena.gr

Ταμείο: 45 Ευρώ

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Εργαστήρι Σύνθεσης Τραγουδιού, στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών
lyssa Green – Barock//LP + bonus CD// Κυκλοφορεί
Madeleine Peyroux, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
OI ARCTURUS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στην Ελλάδα!
ACTIVE MEMBER, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο ΜΥΛΟ
The Third Eye Foundation for the first time in Greece
Προσεχείς συναυλίες στο Fuzz
Anathema - Ποιοί ανοίγουν τις συναυλίες τους. Αλλαγή χώρου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η μουσική ομάδα ΡΟΔΑ παίζει Γκουρτζίεφ
Επερχόμενες Συναυλίες στο Gagarin 205