Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Saxon - 6 Απριλίου Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη & 7 Απριλίου Fuzz, Aθήνα

1/12/2010


Τετάρτη 6 Απριλίου – PrincipalClubTheater, Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 7 Απριλίου – Fuzz, Αθήνα

Έγιναν γνωστοί με τραγούδια για σταυροφόρους, για τροχούς από ατσάλι και για ένα Boeing 747. Yπήρξαν η πρώτη και ίσως η μόνη heavy metal μπάντα που έγραψε τραγούδι για ένα τρένο (“Princess Of The Night”). Οι συναυλίες τους αποτελούν εγγύηση για καλοπαιγμένο ατόφιο heavy metal. Και μετά από απουσία 2 ετών οι πολυαγαπημένοι Saxon επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 συναυλίες!

Οι Saxon αν και αποτελούν ιστορικό σχήμα του metal, επ’ ουδενί δεν χαρακτηρίζονται ως μουσιακό συγκρότημα. Η καρριέρα τους μπορεί να ξεκίνησε από το 1976, όταν οι Graham Oliver και Steve Dawson ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Biff Byford και Paul Quinn, αλλά 25 χρόνια αργότερα οι Saxon συνεχίζουν να αποτελούν δύναμη στο μεταλλικό στερέωμα και οι συναυλίες τους είναι ακόμα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους μουσικούς.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 18 studio albums (το 19ο αναμένεται τον Μάρτιο του 2011), 7 live albums και πάνω από 19 singles.

Τον Απρίλιο λοιπόν the eagle will land in Greece!

Λεπτομέριες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Party για τα 8 χρόνια του Residents bar
Δείτε Βιντεοσκόπηση συναυλίας των Nine Inch Nails
η έκθεση “Σε Αποστολή με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα”
μια γεύση από το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age
fringe, ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
οι συναυλίες του Sivert Hoyem σε Ηράκλειο Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναβάλλονται
THE RED KRAYOLA και THE VIETNAM VETERANS, Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Μαίου
EYE IN TYME Alternative Festival Vol 2.6, 18/4 Μύλος
GORAN BREGOVIC, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DIMMEN GENERATION