Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει για 1η φορά στην Αθήνα το νέο του δίσκο

18/1/2011

!!!!LIVE_LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_ LIVE_!!!!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Μπάμπης Παπαδόπουλος

LIVE στο Bios

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τέσσερις μουσικούς στην ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ του Απ’τη Σπηλιά του Δράκου. Το άλμπουμ ήδη παρουσιάστηκε ζωντανά στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα με μεγάλη επιτυχία και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Αθήνα.

Το Απ’τη Σπηλιά του Δράκου είναι ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ της χρονιάς που μόλις τελείωσε, μιας και βρέθηκε στα 10 καλύτερα του 2010 στις σχετικές λίστες έντυπων και ηλεκτρονικών περιοδικών .

Στη σκηνή του Bios θα βρίσκονται ο Μπάμπης Παπαδόπουλος στην κιθάρα, οι μουσικοί που συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του άλμπουμ (δηλ. ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι και ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο) με την προσθήκη δύο επιπλέον μουσικών: Φώτης Σιώτας (βιολί) και Μιχάλης Βρέττας (βιολί επίσης).

Εκτός από τα κομμάτια του άλμπουμ Απ’ τη σπηλιά του Δράκου θα παρουσιαστούν και κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου (Σκηνές από ένα ταξίδι Puzzlemusik 2008), για πρώτη φορά σε αυτή τη μορφή.

Όλα τα κομμάτια (παλαιότερα και νέα) είναι ενορχηστρωμένα για το παραπάνω μουσικό σχήμα και ο ήχος είναι καθαρά ακουστικός.

Bios: Πειραιώς 84

τηλ.210- 3425335 www.bios.gr

Εισιτήριο: 15 ευρώ

Ώρα έναρξης : 10 το βράδυ

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
κυκλοφορίες από τους Πατρινούς B-sides
Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν 14 χρόνια πορείας στο Gagarin 205
Οι Groove Armada κυκλοφορούν το καινούριο τους άλμπουμ "Black Light"
Προβολή έργων του εικαστικού Δημήτρη Ντουραμάκου κατά τη συναυλία των PIANO MAGIC στην Αθήνα
Νέα Κυκλοφορία: Tripwire - Cables and Lines
The Frantic Five +The Mongrelettes στις 19 Μαρτίου στο After Dark
Οι χερουβείμ θα εμφανιστούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο UpStage
Πληροφορίες για τα εισιτήρια AEROSMITH
Νέες προσθήκες στο ultra mega reggae night της ’Ανοιξης με τους Lee Scratch Perry, Max Romeo, The Congos και Adrian Sherwood
Μια εβδομάδα έχει μείνει για την επανεμφάνιση των Subways στη χώρα μας