Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

το κοινό θα επιλέξει ποια σχήματα θα ανοίξουν τις εμφανίσεις των Αμερικάνων Sanctuary

21/7/2011

Γίνε το opening act των Sanctuary

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Gagarin 205 LiveMusicSpace, Αθήνα

Η Άνωση και το Principal Club Theater σε συνεργασία με τους Sanctuary θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό τους να επιλέξει ποια σχήματα θα ανοίξουν τιςεμφανίσεις των Αμερικάνων power metallers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Όσα σχήματα ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αποστείλουν ένα e-mail στο promo@anosi.gr (για την συναυλία της Αθήνας) ή στο pavlos@principalclub.com (για την συναυλία της Θεσσαλονίκης) με τα στοιχεία των μελών, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας καθώς και ένα link όπου θα υπάρχουν τα κομμάτια τις μπάντας σε streaming μορφή (Facebook, MySpace, Soundcloud, Reverbnation, Jumping Fish, κ.α.).

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 1η Αυγούστου. Όλα τα σχήματα που έχουν δηλώσει εγκαιρά και έγκυρα συμμετοχή θα αναρτηθούν στις σελίδες της Άνωσης και του Principal Club Theater στο Facebook , facebook.com/AnosiSA και facebook.com/principalclub αντίστοιχα.

Από την 1η Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ψηφοφορία στις σελίδες αυτές και από τα 3 σχήματα για κάθε πόλη που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα επιλέξουν οι ίδιοι οι Sanctuary ποια θα μοιραστούν μαζί τους τη σκηνή του Principal Club Theater ή του Gagarin 205 Live Music Stage αντίστοιχα (1 σχήμα ανά συναυλία).

Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
O RICHARD HAWLEY για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Η Spinalonga Records παρουσιάζει τους Biribiri
To πρόγραμμα στο Kuttaro live από 24/12 ως 10/01/2010
To airplay του ΡΟΔΟΝ FM, με ωραία όπως πάντα τραγούδια.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, F. J. HAYDN: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
12οLOW BAP FESTIVAL στο gagarin
Joe Gideon & The Shark, άλλο ένα εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO ΜΕ RED SNAPPER, THE CLASH, BLACK HEART PROCESSION, BLUES WIRE, ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ WISHBONE ASH, OUTSKIRTS OF INFINITY
GOGOL BORDELLO 16 & 17 Δεκεμβριου σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
Τρίτο άλμπουμ για το εκρηκτικό νέο σχήμα του Jon Spencer