Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο Λόλεκ στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς το Σάββατο 24.09 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

23/9/2011

Ο Λόλεκ στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς// Σάββατο 24.09

Σάββατο 24/9 7.00 μ.μ.
Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς
Οι μελωδίες του κόσμου σε μουσικές του αύριο

Λόλεκ
O Λόλεκ είναι μοναδική περίπτωση τραγουδοποιού που μπορεί να συνδέσει παραδοσιακά επτανησιακά με Κ. Χατζή, ρεμπέτικα, με Leonard Cohen και μουσική πανκ των ‘80s. Και όλα αυτά πηγάζουν από έναν εσωτερικό πυρήνα που εκφράζεται με έναν ενιαίο τρόπο - κι ας είναι τραγούδια από διαφορετικές εποχές και στυλ.

Howlin’ Kay one man dirty band and friends
Τον αποκαλούν “Ταγμένο μουσικό του δρόμου” διατρέχει την Αμερική, εξερευνά τα πιο μυστήρια μονοπάτια των Delta Blues, αυτοσχεδιάζει, δημιουργεί και “ηλεκτρίζει” με ένα δυνατό ήχο.

Trees
Οι Trees κατάφεραν να παντρέψουν τη Δυτική jazz και latin με την Ινδική μουσική, με ένα νέο και πολύ δημιουργικό τρόπο που θα μας καταπλήξει. Τα όργανα που θα ακούσουμε είναι Τάμπλα, κοντραμπάσο, κιθάρα, φλάουτο, κρουστά.

Οι Άσσοι του Loui Salvator
Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα “ελαφρά” (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου “αμερικάνικο club του 40” με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς.

πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου
Νέα Κηφισιά
είσοδος: ελεύθερη
σαββατο 24/9

Δελτίο Τύπου

Live
Tied and Tickled Trio – drog_a_tek
21/2/2008
RAINING PLEASURE
17/2/2008
EXPLOSIONS IN THE SKY, ELUVIUM
02/02/2008
iLikeTrains, Fuzzy Nerds
25/01/08
GARDEN IN BLACK
18/1/2008
THE FALL, TECHSOIR
17/1/2008
WOLF EYES
Χαΐνηδες
7/12/2007
PELICAN + HIGH ON FIRE
7/12/2007
SKATALITES
25/11/2007