Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ρόλο «προξενητή» αναλαμβάνει το ART HOUSE

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα... POST-IT PARTY!!!

31/1/2002

ART ΗOUSE (ΑΛΥΣΙΔΑ)

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Art House οργανώνει ένα πάρτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αναλαμβάνει ρόλο «προξενητή».

Κάθε ένας που εισέρχεται στο club παίρνει έναν μοναδικό αριθμό, σε μορφή αυτοκόλλητου, που μπορεί να κολλήσει σε όποιο σημείο του σώματός του θέλει.

Για κάθε αριθμό υπάρχει αντίστοιχος φάκελος, συγκεντρωμένος μαζί με τους υπόλοιπους σε εμφανές σημείο του club.

Διάσπαρτα χαρτιά και στυλό βρίσκονται σε ολόκληρο το μαγαζί, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να προσεγγίσει άτομα που διαφορετικά δεν θα είχε τη δυνατότητα.

Πώς θα το κάνει αυτό; Απλά γράφοντας σε όποιον / όποια του αρέσει, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο φλερτ, με απρόβλεπτες εξελίξεις!

Έτσι, αν στις 14 Φεβρουαρίου μοιράζεσαι ακόμη το κρεβάτι μόνο με τον σκύλο, μην ανησυχείς. Το Art House φροντίζει για σένα...

Εσύ απλά φοράς το νούμερο και καλύτερο σου χαμόγελο, χορεύεις σε up lifting house ρυθμούς και αφήνεις εμάς και τη γοητεία σου να κάνουμε τα υπόλοιπα.

Περιμένεις όσο η στρατιά των εκατοντάδων θαυμαστών αφήνει μηνύματα στη θυρίδα σου. Ελέγχεις την αλληλογραφία σου, απαντάς κατά βούληση και διαλέγεις απλά με ποιον θα φύγεις μετά.

Κατανοητό;

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
νέα της ALTERGROUND, με συναυλίες πολλές
H προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Bob Dylan ξεκινά στις 13/4
Δυστυχώς οι Grande Mothers Re-Invented αναβάλλουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους
Νέα τραγούδια και νέα video από Lost Bodies
PUNK ROCK MATINEES (Punk Rock Απογεύματα) για τις 3 τελευταίες Κυριακές του Απρίλη
Η CTS Productions παρουσιάζει τους Afformance και τους Nechayevschina σε μία μικρή βόλτα στην Ελλάδα (και λίγο παραπέρα)
οι Editors έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Νίκος Βελιώτης μαζί στην εμφάνιση των Itenef,πριν από τους RECOIL
EJEKT FESTIVAL 2010, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ με FAITH NO MORE, UNKLE κ.ά.
Mulatu Astatke & the Heliocentrics στο Principal Club στη Θεσ/νίκη