Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ρόλο «προξενητή» αναλαμβάνει το ART HOUSE

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα... POST-IT PARTY!!!

31/1/2002

ART ΗOUSE (ΑΛΥΣΙΔΑ)

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Art House οργανώνει ένα πάρτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αναλαμβάνει ρόλο «προξενητή».

Κάθε ένας που εισέρχεται στο club παίρνει έναν μοναδικό αριθμό, σε μορφή αυτοκόλλητου, που μπορεί να κολλήσει σε όποιο σημείο του σώματός του θέλει.

Για κάθε αριθμό υπάρχει αντίστοιχος φάκελος, συγκεντρωμένος μαζί με τους υπόλοιπους σε εμφανές σημείο του club.

Διάσπαρτα χαρτιά και στυλό βρίσκονται σε ολόκληρο το μαγαζί, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να προσεγγίσει άτομα που διαφορετικά δεν θα είχε τη δυνατότητα.

Πώς θα το κάνει αυτό; Απλά γράφοντας σε όποιον / όποια του αρέσει, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο φλερτ, με απρόβλεπτες εξελίξεις!

Έτσι, αν στις 14 Φεβρουαρίου μοιράζεσαι ακόμη το κρεβάτι μόνο με τον σκύλο, μην ανησυχείς. Το Art House φροντίζει για σένα...

Εσύ απλά φοράς το νούμερο και καλύτερο σου χαμόγελο, χορεύεις σε up lifting house ρυθμούς και αφήνεις εμάς και τη γοητεία σου να κάνουμε τα υπόλοιπα.

Περιμένεις όσο η στρατιά των εκατοντάδων θαυμαστών αφήνει μηνύματα στη θυρίδα σου. Ελέγχεις την αλληλογραφία σου, απαντάς κατά βούληση και διαλέγεις απλά με ποιον θα φύγεις μετά.

Κατανοητό;

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
O LUMIERE BROTHER ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ RICHARD HAWLEY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φεβρουαρίου για το ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Η Ντόρα Κυπαρίσση παρουσιάζει live την προσωπική της δουλειά
DR. ATOMIK
21/2/2010
Oι EDITORS τον Απρίλιο σε συναυλίες σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Amy Macdonald, Ο τίτλος του νέου της album θα είναι A Curious Thing
Οι Θρυλικοί Wailers θα πραγματοποιήσουν μία και μοναδική εμφάνιση στη Ελλάδα
Οι UFO σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Ο Κ.Βήτα αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, μαζί με το γκρουπ του στο Fuzz Club
Κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό CD της Κέλυς Θωμά με τίτλο Αναμχάρα