Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Στη Διαπασών ο 88μισό...

...αντιστέκεται στη φίμωση. Στην ειδική εκπομπή «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ»

9/2/2002

Κάθε μεσημέρι, στις 14:00, η οργισμένη φωνή του 88μισό βγαίνει στον αέρα, στην ειδική εκπομπή «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ*» με καταληψίες τον Νίκο Στεφανίδη & τον Χρήστο Πορτοκάλογλου. Με καλεσμένους καθημερινά επιφανείς πολίτες της πόλης μας και με ζωντανές τηλεφωνικές απόψεις, από ανώνυμους και επώνυμους Θεσσαλονικείς που συμπαραστέκονται και αντιτίθενται στη φίμωση του 88μισό.

Χωρίς ποτέ να χάνουν το χιούμορ τους οι καταληψίες κάθε μέρα στις 2:30 ακριβώς ζητούν από τους ακροατές του σταθμού να βάλουν τα ραδιόφωνα τους στη διαπασών προκειμένου ένα συγκεκριμένο τραγούδι ν΄ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ και να ΞΥΠΝΗΣΕΙ αυτούς που επιμένουν να ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ σ΄αυτή την πόλη, την ώρα που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν γι΄αυτήν... χωρίς αυτήν.

Παράλληλα δίνουν στη διάθεση των ακροατών του 88μισό το e-mail του υπουργού Τύπου (info@xprotopapas.gr) έτσι ώστε να του στείλουν μηνύματα διαμαρτυρίας για την επικείμενη φίμωση του σταθμού και την γενικότερη υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης και των τοπικών Μ.Μ.Ε.

*Ιστορικός, κακόφημος (στο παρελθόν), δρόμος της Θεσσαλονίκης!

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι βρετανοί The Cavalcade ζωντανά και δωρεάν στο Residents bar την Παρασκευή 24/9
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3 Νέες ημερομηνίες προστίθενται...
Ο MarkC hadwick, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Levellers, κυκλοφορεί το 1o του προσωπικό άλμπουμ “
Ozzy Osbourne | Live στο Vibe Stage του TerraV ibe Park - Σάββατο 25 Σεπτεμβ ρίου
Οι GALLON DRUNK (uk), σε Αθήνα (An Club, 5/11) και Θεσ/νικη (Γαία Live, 6/11)!
WOVEN HAND, στο Gagarin 205 το Σάββατο 27 Νοεμβρίου!
Tindersticks | Αθήνα & Θεσσαλονίκη | Last Details
POEM: opening act στη συναυλία του Ozzy Osbourne στην Ελλάδα
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 2010
PLACEBO LIVE, 10/9 Θεσ/νίκη και 11/9 Αθήνα