Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Στη Διαπασών ο 88μισό...

...αντιστέκεται στη φίμωση. Στην ειδική εκπομπή «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ»

9/2/2002

Κάθε μεσημέρι, στις 14:00, η οργισμένη φωνή του 88μισό βγαίνει στον αέρα, στην ειδική εκπομπή «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ*» με καταληψίες τον Νίκο Στεφανίδη & τον Χρήστο Πορτοκάλογλου. Με καλεσμένους καθημερινά επιφανείς πολίτες της πόλης μας και με ζωντανές τηλεφωνικές απόψεις, από ανώνυμους και επώνυμους Θεσσαλονικείς που συμπαραστέκονται και αντιτίθενται στη φίμωση του 88μισό.

Χωρίς ποτέ να χάνουν το χιούμορ τους οι καταληψίες κάθε μέρα στις 2:30 ακριβώς ζητούν από τους ακροατές του σταθμού να βάλουν τα ραδιόφωνα τους στη διαπασών προκειμένου ένα συγκεκριμένο τραγούδι ν΄ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ και να ΞΥΠΝΗΣΕΙ αυτούς που επιμένουν να ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ σ΄αυτή την πόλη, την ώρα που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν γι΄αυτήν... χωρίς αυτήν.

Παράλληλα δίνουν στη διάθεση των ακροατών του 88μισό το e-mail του υπουργού Τύπου (info@xprotopapas.gr) έτσι ώστε να του στείλουν μηνύματα διαμαρτυρίας για την επικείμενη φίμωση του σταθμού και την γενικότερη υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης και των τοπικών Μ.Μ.Ε.

*Ιστορικός, κακόφημος (στο παρελθόν), δρόμος της Θεσσαλονίκης!

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Το πρόγραμμα στο ΚΥΤΤΑΡΟ μέχρι το τέλος Μαϊου
Ακυρώνονται και άλλες συναυλίες των Depeche Mode
Το Angry, Young & Poor βγαίνει για πρώτη φορά σε tour!
Synch Viral Campaign, Μουσική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα!
Οι OJOS DE BRUJO ξανά στην Ελλάδα.
Νέα ανακοίνωση της DiDi music για τη συναυλία των Depeche Mode
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ FM τον Απρίλιο του 2009
Καινούριο DVD κυκλοφορεί η Siouxsie
Το hardcore jazz-punk τρίο REGULAR RULES στο Μουσικό Σπίτι ΔΙΑΥΛΟΣ
Η επιστροφή της Tori Amos με νέο δίσκο