Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

O JEREMY IRONS ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

στις 12 Ιουνίου

14/6/2002

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΤΟΝ JEREMY IRONS ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Στις 12 Ιουνίου, στις επτά το απόγευμα, η Εταιρεία Πολιτισμού ΣΥΝΘΕΣΗ, στην επίσημη πρώτη της, παρουσίασε το πρόγραμμά της για το φετεινό καλοκαίρι. Οι καλεσμένοι, άνθρωποι της τέχνης, της πολιτικής και των επιχειρήσεων έμειναν μέχρι αργά για να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά, κάτω από την μεγάλη άσπρη τέντα του Frame (Saint George Lycabettus), με συνοδεία το κουαρτέτο της γυναικείας ορχήστρας Feminarte.

Η Σύνθεση Εταιρεία Πολιτισμού είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την Τέχνη. Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει τις σύγχρονες τεχνικές του marketing για να εντάξει τα κλασικά έργα στις επιλογές των καθημερινών ανθρώπων.

Κλασικά με την ευρεία έννοια, αφού το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μια συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη και του Φοίβου Δεληβοριά στο Λυκαβηττό στις 29 Ιουνίου, μια μεγάλη ερωτική συναυλία στο Μπούρτζι, στο Ναύπλιο, στις 13 Ιουλίου αλλά και την μεγαλύτερη ίσως παραγωγή φέτος στο Ηρώδειο, στις 29 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Jeremy Irons. Η μεγάλη αυτή συναυλία, που παρουσιάζεται σε συνεργασία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού Κα Μέρω Κεσεσίογλου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυσή των θυμάτων του AIDS στην Αφρική.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
«Σεξ ή Σέξπιρ; Ιδού η απορία», στο θέατρο Αργώ studio
Η NEA XΡONIA STO HALF NOTE JAZZ CLUB
Η Σαβίνα Γιαννάτου παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ΚΥΤΤΑΡΟ τον νέο της δίσκο με τίτλο «Μουσική Δωματίων»
Teddy Boys From The Crypt + Dustbowl με Bullets αντί για Frantic V - 29/12/07 Gagarin 205
All Hour Cymbals, Το breakthrough ντεμπούτο της τελευταίας στιγμής για το 2007
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ STEFANIA DIMMEN
Eρχονται οι Αμερικανοί CHARALAMBIDES για μία και μοναδική συναυλία στην ΑΘΗΝΑ... και οι GOD IS AN ASTRONAUT επίσης!
H Olga Kouklaki ανοίγει τη συναυλία του Σαββάτου των Nouvelle Vague
Blue Öyster Cult, Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 στην Αθηνα
«πάντ’ ανοιχτά πάντ’ άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μου…», ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ