Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Koji Asano σήμερα 11 και αύριο 12 Οκτώβρη

στο Μικρό Μουσικό Θέατρο

11/10/2002

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Οκτώβρη 2002

To CLUB 2:13 παρουσιάζει τον Koji Asano

την Παρασκευή 11/10 και Σάββατο 12/10

στο Μικρό Μουσικό Θέατρο,

σε δύο συναυλίες με κύρια χαρακτηριστικά την ηλεκτρονική επεξεργασία του ήχου και τη διαλογιστική διάθεση σε εκτεταμένες συνθέσεις.

Koji Asano

Ο 28χρονος ιάπωνας συνθέτης που ζει τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη, έχει συνθέσει πλειάδα έργων που στην απόπειρα να κατηγοριοποιηθούν θα καταλάμβαναν όλο το φάσμα των ειδών και ιδιωμάτων της σύγχρονης μουσικής.

Ο μεταμοντέρνος ηχητικός του κόσμος κινείται από τη τονικότητα μέχρι το θόρυβο και περιλαμβάνει συνθέσεις με τη χρήση οργάνων (πιάνο, λαούτο, εκκλησιαστικό όργανο), μουσική για computers, solo πιάνο, κιθαριστικές μπάντες στα χνάρια του Keiji Haino, πειραματικά ηλεκτρονικά, έγχορδα καθώς επίσης και το Koji Asano Ensemble από το Τόκιο.

Έχει συνθέσει επίσης μουσική για παραστάσεις χορού, για ταινίες και Video art περιβάλλοντα.

Ακόμα έχει συνεργαστεί με γλύπτες και ζωγράφους για μια σειρά εκθέσεων στη Μόσχα και τη Λάτβια το 1997. Το κουαρτέτο του εγχόρδων για το project του Bruno Letort "Megapoles" παίχτηκε από το Smith Quartet στο θέατρο Vingtieme, στο Παρίσι τον Ιούνιο του 1999.

Έπειτα από έκκληση της Banda Municipal de Barcelona συνέθεσε ένα έργο για ορχήστρα το οποίο παρουσιάστηκε στο L´Espai τον Οκτώβριο του 2001.

Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 26 CD που έχουν λάβει ευμενείς κριτικές από το διεθνή τύπο (The Wire, All Music Guide, κ.άλ.).

Είσοδος 10 euro

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
MTV DAY 2009 ΜΕ ΤΟΥΣ TOKIO HOTEL στην Αθήνα
ASIAN DUB FOUNDATION, την Παρασκευή 11/9 στη Θεσσαλονίκη
Οι Γερμανοί MAD SIΝ, psychobilly το Σάββατο 12/9 στη Θεσσαλονίκη
H TARJA στις 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα
πρόγραμμα συναυλιών των καλλιτεχνών της Puzzlemusik και νέες κυκλοφορίες
Pearl Jam με νέο Album, το Backspacer
Το Hip-Hop στο πλευρό των προσφύγων
Το Σάββατο 5/9 στο Rodeo Club, πριν την δεύτερη εμφάνιση των Nektar, dj set αφιερωμένο στην ψυχεδελική μουσική
4η Kid & Fun στην ΔΕΘ για τα μυστικά της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής!
Οι THE VEILS σε δωρεάν συναυλία στην ΚΑΒΑΛΑ!!!!