Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Οι Vorlike στο Ξυλουργείο του Μύλου

Στην πρώτη τους εμφάνιση για τη νέα σεζόν

19/11/2002

Μην ψάξετε τι σημαίνει Vorlike γιατί ....δε θα το

βρείτε.

Αναγραμματισμός ή κρυμμένη λέξη, ένα είναι σίγουρο: Vorlike σημαίνει ηλεκτρονικοί ήχοι με κιθάρες, μπάσο τύμπανα και κρουστά, σημαίνει rock με δυνατό beat, σημαίνει συναίσθημα και μουσικό ταξίδι. Με στίχο ελληνικό και προσεκτικά δουλεμένο οι Vorlike είναι άμεσοι και γνήσιοι στην έκφραση , αποφεύγοντας τις γλυκανάλατες παρεκτροπές μιας «έντεχνης» παραλλαγής.

Η πρώτη επαφή που θα έχεις με τη μουσική των vorlike σου δημιουργεί εικόνες και μια ατμόσφαιρα που μπορεί να ειναί γλυκιά και σκοτεινή συγχρόνως.

Το δίδυμο Ψοφογιώργος (τύμπανα) και Γερεμτζές (κρουστά) σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Τα φωνητικά της Ρούλας και του Τόμη ντύνουν με εκφραστικότητα τον ήχο, που προχωρά με άνεση στις rock προτροπές της κιθάρας του Γιώργου. Το μπάσο του Σπύρου και η δεύτερη κιθάρα του Δημήτρη στηρίζουν το σύνολο, που δίνει έμφαση στις live εμφανίσεις.

Το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου γίνεται η πρώτη τους εμφάνιση για τη νέα σεζόν στο ΞΥΛΟΥΡΓΙΟ του Μύλου. Ενα επιπρόσθετο στοιχείο για τα live των Vorlike είναι το οπτικό υλικό που προβάλεται καθ ΄ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ετοιμασμένο από το ίδιο το γκρουπ και με συμμετοχή της ομάδας "Ανάργυροι".

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ένα μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σκοτώθηκε στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρόδου, ecofilms 19-24 Ιουνίου 2007
George Michael soon in Athens
και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Scorpions θα γεμίσουν το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!
Η διακήρυξη των G8 για την καινοτομία και την πνευματική ιδιοκτησία θα βλάψει σοβαρά την πρόσβαση στα φάρμακα σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο
TOMMY GUERRERO.From The Soil To The Ground
GAGARIN OPEN AIR FESTIVAL, 5 - 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007
Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών
A TRIBUTE CONCERT TO THE BEATLES by the Skelters
IPECAC RECORDINGS ΚΑΙ DIMMEN GENERATION