Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

party με τον drum ‘n bass dj TECHNICAL ITCH

30/9/2003

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2003

Wax Operators party με καλεσμένο το διεθνούς φήμης drum ‘n bass dj και παραγωγό TECHNICAL ITCH (Moving Shadow, Tech Itch, Penetration) στο dry room του mad club, Δεκελέων 12, Γκάζι. Μαζί του οι W.O.residents Iliana, Emily και Chris K. (έναρξη 11.30, είσοδος 15Îincl.drink).

Ο Mark Caro – aka Technical Itch- μέσα στη δωδεκάχρονη πορεία του ως drumnbass dj και παραγωγός έχει ηχογραφήσει παραγωγές και remixes στις γνωστότερες dnb εταιρείες όπως οι Moving Shadow, Formation Records και Renegade Hardware. Με πάνω από 30 κυκλοφορίες στη δική του TechItchRecordings, το sub-label Penetration και συνεργασίες με ονόματα όπως ο Decoder (μέλος πλέον των Kosheen), Dieselboy, Kemal και Dylan, κατέχει μια δυνατή θέση στη διεθνή drum n bass σκηνή. Με 2 albums στο ενεργητικό του, την πρόσφατη συμμετοχή του στο soundtrack του Animatrix, το engineering στο νέο album του Goldie και μια τακτική παρουσία στα μεγαλύτερα dnb events και clubs, είναι από τους πιο αγαπημένους παραγωγούς των Ελλήνων drum n bass fans.

Τρεις μέρες μετά την εμφάνισή του στο ελληνικό κοινό, ο Technical Itch ξεκινάει μαζί με τον Dylan το Technical Freaks World Tour με πρώτο σταθμό τις ΗΠΑ.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Σεμινάριο: ΕΠΙΛΟΓΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΣΟΥ
Errorcode presents: War of the Satellites, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, KNOT
In The Woods…Nρβηγική συνέχεια live στην Αθήνα στις 6/2
MISIA, Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ FADOS, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
URIAH HEEP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ....28 ΧΡΟΝΙΑ..!!
The Hot Rats (από τους πρώην Supergrass). Deput album με διασκευές
Οι Προσεχείς συναυλίες στο ΚΥΤΤΑΡΟ (28/1 ως 4/2)
Η Spinalonga Records παρουσιάζει τους Duke Abduction και το ντεμπούτο album τους
Η EMMA SHAPPLIN ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ