Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ!

24/12/2003

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ!

ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ

Special guest dj’s: Sunny Μπαλτζή, Θάνος Ανεστόπουλος

Τη βραδιά ανοίγουν οι Passatempo

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ Η είσοδος μέχρι τις 12.00 το βράδυ θα είναι ελεύθερη!!!

31 Δεκεμβρίου 2003. Ο παλιός χρόνος πάει, ο Αι Βασίλης έρχεται, η μέρα ευνοεί γενικά την μετακίνηση εναλλακτικών πληθυσμών.

Με την ευκαιρία της κοσμοϊστορικής αυτής συγκυρίας, το ανακαινισμένο πλέον Gagarin 205, πιστό στην παράδοσή της υποθάλψεως πάσης φύσεως ταραχοποιών στοιχείων, διοργανώνει μια μεταμεσονύκτια χοροεσπερίδα της οποίας μοναδικός σκοπός θα είναι όχι να γιορτάσει το χρόνο που έρχεται αλλά να ξεχάσει το χρόνο που φεύγει.

Επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς οι ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ, η γνωστή ομάδα των χαμένων παιδιών Γιάννη Αγγελάκα, Γιώργου Χριστιανάκη, Στέφανου Λαζαρίνου, Βασίλη Μπαχαρίδη, Φώτη Σιώτα και Τίτου Καρυωτάκη σε μια ζωντανή εμφάνιση που θα βοηθήσει την πορεία μας στα δύσβατα μονοπάτια της αμνησίας (όπως μαρτυρά και το όνομά τους), πάντα με τη βοήθεια του πανταχού παρόντος αλκοόλ.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Passatempoσ’ ένα αποχαιρετιστήριο dj set,ενώ ως special guests στα πλατό θα βρίσκονται επίσης οι djs Sunny Μπαλτζή και Θάνος Ανεστόπουλος.

Μοναχικές ψυχές αυτής της πόλης, δεν χρειάζεται πλέον να είστε μόνες. Άλλωστε τι δουλειά έχουμε εμείς μέσα στα πάρτι των άλλων?

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 10:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!!!!!!!!!

Αλτσχαϊμερ Μπιτ

Εν εξελίξει αυτοσχεδιαζόμενο dubbing, πρωτοποριακό μουσικό τζαμάρισμα δημιουργούμενο από τον Γιάννη Αγγελάκα D.j., τον Γιώργο Χριστιανάκη στα πλήκτρα, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί, τον Στέφανο Λαζαρινό στο σαξόφωνο, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά και τα τύμπανα και τον Τίτο Καριωτάκη στα ηλεκτρονικά. Το Αλτσχάιμερ Μπιτ στηρίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Ο Γιάννης Αγγελάκας στο ρόλο του Dj τροφοδοτεί την «μπάντα» με ήχους ήδη διασκευασμένους από τον ίδιο οδηγώντας τους μουσικούς να τον ακολουθήσουν στις επιλογές του. Η απρόβλεπτη εξέλιξη σε συνδυασμό με την αμεσότητα των μουσικών με το κοινό (αφού παίζουν ανάμεσά του) και τις ηλεκτρονικές παρεμβολές του Τίτου Καριωτάκη δημιουργούν μια πρωτόγνωρη ηλεκτρονική ατμόσφαιρα. Το ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε με τον Αγγελάκα, τον Λαζαρίνο και τον Μπαχαρίδη. Στην συνέχεια στην παρέα μπήκε ο Σιώτας και ο Καριωτάκης και τελευταίος ο Χριστιανάκης. Έξι μουσική που πρωταγωνιστούν στην μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης και προτείνουν τη δικιά τους ψυχεδελική εκδοχή για την σύγχρονη χορευτική ηλεκτρονική μουσική. Ο κάθε ένας έχει την δικιά του ξεχωριστή μουσική ιστορία και όλοι μαζί συνθέτουν μια «μπάντα» ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ GAGARIN205 Οι ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΠΙΤ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:

22 / 12 και 23/12 στο ClubPULSE στη ΣΗΤΕΙΑ

28 / 12 στο Club MOJO στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι Stomp σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τι τραγούδια έπαιξε ο ΡΟΔΟΝ Fm τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Διαγωνισμός για τα live των Witchcraft στην Ελλάδα στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.
οι Electric Litany θα παίξουν support σε 4 live του Alan Parsons σε Γερμανία και Αυστρία
The Flying Eyes (usa) & Golden Animals (usa) live σε Θεσ/νικη, Λάρισα, Αθήνα (12-14/09)
Οι GROUNDATION Live στην Ελλάδα! Αθήνα
Οι Remade ολοκλήρωσαν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο "David".
Τετάρτη 29 Μαϊου: Kappa Acoustic (guitar+cello session) at Στέκι Collectiva Alternativa
HE DREAM SYNDICATE (U.S.A.) || DE SADES live at Principal Club Theater, 30 Μαϊου 2013
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;