Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

19/1/2004

Οι Χ-αντέ είναι ένα ακόμα συγκρότημα της Θεσσαλονίκης το οποίο, πιστό στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα συγκροτήματα της πόλης, προκαλεί πονοκέφαλο σε όσους προσπαθούν να τους κατατάξουν σε κάποια κατηγορία.
ΓΚΕΤΟ στο ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 & ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004

Το Μικρό Μουσικό Θέατρο, με την υποστήριξη της Hitch-Hyke παρουσιάζει την πρώτη συναυλία επί αθηναϊκού εδάφους για το 2004 των ΓΚΕΤΟ.

Ο σύγχρονος υπόγειος ήχος της πόλης που φλερτάρει με τις δυναμικές μουσικές του δρόμου, από το punk μέχρι την electronica και πειραματίζεται με τα samplers και με το Hip Hop.

Οι ΓΚΕΤΟ είναι ένα γκρουπ-πρόκληση για την κουρασμένη και τυποποιημένη ελληνόφωνη rock σκηνή. Οι πέντε μουσικοί που απαρτίζουν τη μπάντα έχουν συσσωρευμένη εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε άλλες γνωστές μπάντες και προπαντός έχουν τη διάθεση και τις δυνατότητες να δημιουργήσουν κάτι το καινούργιο και το ριζοσπαστικό.

Τον Μάιο του 2001 παίζουν μαζί για πρώτη φορά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (BIG SLEEP) /μπάσο , ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (BIG SLEEP)/κιθάρα, κρουστά , ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΟΣ (Τρύπες) .Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου μπαίνει στο σχήμα ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ (Τρύπες,Mushrooms) / κιθάρα και γράφουν τα πρώτα τραγούδια τους.

Την άνοιξη του 2002 ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΑΔΑΤΣΗΣ (Εκτός Ελέγχου) παίρνει τη θέση του τραγουδιστή στο συγκρότημα και με αυτή την σύνθεση κάνουν τις πρώτες live εμφανίσεις τους το καλοκαίρι του 2002.

Το Χειμώνα του 2002 ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του πρώτου τους CD με τίτλο «Μα, Αν Είσαι Από ‘Κει» που κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2003 από την ΗΙΤCH-HΥKE.

Το album των ΓΚΕΤΟ κερδίζει την παρτίδα με το πρώτο μόλις άκουσμα.

Opening:

INTRAVENUS (30.1.04)

ΜΕΔΟΥΣΑ (31.1.04)

Είσοδος 12 €

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
οι PURESSENCE στην Πρέβεζα, στις 29 Ιουλίου
FUZZY NERDS, καλοκαιρινές συναυλίες τους
7th TRIPolis Rock Festival 24-25 Ιουλιου 2010
Οι Jethro Tull σε λίγες μέρες στην Ελλάδα
Το νέο album των Scissor Sisters κυκλοφόρησε
Ireon Music Festival 2010. Στη Σάμο με τους STEREO MCS (αποκλειστικά μόνο εκεί στην Ελλάδα!)
Νέα της Inner Ear με ενδιαφέροντα events
Οι Δανοί Kissaway Trail επιστρέφουν με νέα δουλειά
Ο Ed Harcourt επιστρέφει με το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του “Lustre”,
Φεστιβάλ ΕΜΜΑ 2010 στη Θάσο. Ο Trevor Jones για πρώτη φορά στην Ελλάδα.