Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο Κώστας Παυλίδης στο Πλατώ

28/1/2004

Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ο Κώστας Παυλίδης στο Πλατώ

Ο Κώστας Παυλίδης ο αγαπημένος αυτός καλλιτέχνης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία POM. Μπορεί να εμφανίστηκε φευγαλέα στην ταινία ως ηθοποιός, τραγούδησε όμως τα κύρια μουσικά θέματα – συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού, κερδίζοντας πολύ εύκολα, όπως ήταν φυσικό, τις καλύτερες κριτικές από τους κινηματογραφικούς και τους μουσικούς κριτικούς.

Τον Νοέμβριο του 1994 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΡΔΙΑ».

Τέσσερα χρόνια αργότερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος «ΒΓΑΛΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ», με συνθέσεις, στίχους και ενορχηστρώσεις του Αντώνη Απέργη και με παραγωγό τον Μιχάλη Νικολούδη.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Κώστα Παυλίδη στα τραγούδια του Αντώνη Απέργη, αλλά και στο παραδοσιακό «ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ», δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό, ακουστικό αποτέλεσμα το οποίο και ακούγεται και βιώνεται!

Συμμετέχει επίσης στο δίσκο «Οι δικοί μας τσιγγάνοι» που περιέχει το υλικό της συναυλίας που έγινε στο ΜΕΤΡΟ το 1993.

H ερμηνεία του στο “Jastar amenge dur”, αλλά και στο τραγούδι «Καλή τύχη» του Απόστολου Καλδάρα απέσπασε τα πλέον επαινετικά σχόλια, και τα δύο αυτά τραγούδια προκάλεσαν και τη μεγάλη επιτυχία του.

Με επιτυχίες από τους προσωπικούς του δίσκους όσο και θέματα από την τσιγγάνικη μουσική παράδοση θα μας μαγέψει ο Κώστας Παυλίδης για δύο βράδυα στο Πλατώ.

Πλατώ

Γιάννη Αγγέλου 14

Τηλ. 2310 321 389

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση με 3 cd το Sountrack Blade Runner (του Vaνgelis)
DAMIEN RICE, "Live From The Union Chapel", κυκλοφορεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
Στις 5 Φεβρουαρίου το έκτο album της Sheryl Crow, με τίτλο Detours.
Ο Δεκέμβριος στο HALF NOTE
παρουσίαση της συγγραφέως Victoria Hislop (Το Νησί) στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 29/11 και στην Αθηνα στις 30/11.
μια γιορτή της reggae το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο AN club
ART BRUT + SPECIAL GUESTS: ABBIE GALE στο Gagarin
Οι Skatalites live το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα
STEFANIA DIMMEN, ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ’NO COVER FOR NO ONE’
ΟΙ MANYFINGERS ΜΕ ΤΟΥΣ YOUR HAND IN MINE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ