Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ATHENS OPEN AIR FEST

23/2/2004



ATHENS OPEN AIR FEST

5 & 6 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην ιστορία της metal μουσικής στην Ελλάδα.

Η OMICRON MUSIC PRODUSTIONS πρώτη τολμά και περήφανα ανακοινώνει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, στην ιστορία της metal μουσικής.

Για πρώτη φορά και για δύο συνεχόμενες ημέρες, 5 και 6 Ιουλίου 2004, η μουσική metal θα δώσει το παρόν της έτσι όπως δεν την είχαμε δει έως τώρα.

Δύο ημέρες με καταξιωμένα συγκροτήματα στο χώρο, θα δώσουν στη σκηνή τη λάμψη και την αξία που της αξίζει.

Δύο ημέρες και 10 συγκροτήματα από όλες τις τάσεις της metal σκηνής στη σκιά του Παρθενώνα, θα δώσουν την αίγλη και ένα μοναδικό υπερθέαμα όπως αρμόζει σε αυτό που λέμε FESTIVAL!

Αξέχαστες στιγμές από τα ιερά τέρατα MOTORHEAD αγέρωχους και αγέραστους σε ένα show που όπως μόνο αυτοί ξέρουν να δίνουν.

Μοναδικό υπερθέαμα για πρώτη φορά από τους RUNNINGWILD με πλήρη εξοπλισμό (πυροτεχνήματα – κανόνια), θα μας μεταφέρουν στη μουσική της πειρατείας έτσι όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ.

Συγκλονιστικές εκπλήξεις από τους ANTHRAX που για πρώτη φορά θα βρεθούν μπροστά στο ελληνικό κοινό και δε ξέρουν τι τους περιμένει.

Και τέλος κλείνοντας τον πρώτο γύρω ανακοινώσεων του FESTIVAL οι KATATONIA, με τις χαρακτηριστικές εναλλακτικές μεταλλικές κιθάρες πάλι μπροστά στο καταπληκτικό κοινό με το μεσογειακό ταμπεραμέντο, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΤΟ ΒΕ CONTINUED

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
Οι GROUNDATION Live στην Ελλάδα! Αθήνα
Οι Remade ολοκλήρωσαν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο "David".
Τετάρτη 29 Μαϊου: Kappa Acoustic (guitar+cello session) at Στέκι Collectiva Alternativa
HE DREAM SYNDICATE (U.S.A.) || DE SADES live at Principal Club Theater, 30 Μαϊου 2013
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;
Plisskën Festival 2013: Πρόγραμμα και ώρες εμφάνισης καλλιτεχνών
Συναυλία με συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη, με τη χρήση λεκτικής/γραφικής. Σάββατο 11 ΜΑϊου στο Knot
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ των Δαιμονία Νύμφη «Ψυχοστασία».
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα