Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

WE WILL BE DEAD TOMORROW

RAGING SPEEDHORN

SPV

23/12/2002

Μετά την συναυλία των Biohazard μου φαίνεται πως αρχίζω και hardcoreυω... Αυτό το δισκάκι των Raging Speedhorn κέρδισε την εκτίμηση μου, όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Από την Αγγλία μας έρχεται αυτό το σεξτέτο (!!) καθώς στα φωνητικά βρίσκονται δύο τύποι οι Frank Regan και John Loughlin. Κατά τα άλλα έχουμε δύο κιθάρες, μπάσο τύμπανα και... σαντούρι (πλάκα κάνω). Το εν λόγω παρουσιαζόμενο άλμπουμ είναι η δεύτερη τους προσπάθεια μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους το φθινόπωρο του 2000.

Ως επιρροές τους αναφέρουν τους Zeppelin,τους Sabbath τους Purple,τους AC/DC (άκα ντάκα) τον Hendrix καθώς και πάνκηδες, όπως οι Iron Monkey και οι Black Flag. Εγώ θα έλεγα πως μου θυμίζουν Biohazard :-). Παραγωγή έκαναν οι Biohazard Men Danny Schuler και Billy Gradiadei μαζί με τον Joe - μου θυμίζεις τον "γκασμά" που αναφέρεται ως μεγάλος αμυντικός - Barresi.

11 τραγούδια με ποικιλία, από το "στη μάπα" "Scrapin The Resin" στο Sabbathiκό "Fuck The Voodooman" και από εκεί στο καραπάνκικο "Welcome To Shitsville" (τι τίτλος!). Είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητεύσουν κανένα!

Σ.Σ. : Είδηση που μας ήρθε πριν λίγο, οι Raging Speedhorn θα είναι Support στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των Ministry (όχι δεν έχει Ελλάδα..)

Κώστας Λιανίδης

Live
Expert Medicine – Glorybox & Lowtronik
20/1/2007
ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ (ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ & GUESTS)
22/1/2007
My Wet Calvin – Monika – Mary and the boy
21/12/06
DREAD ASTAIRE (+ Κόρε Ύδρο)
21/12/2006
TOOL
16/12/2006
Red Hot Chili Peppers, Love is All
11/12/2007
OJOS DE BRUJO
8/12/2006
LANTERNA
3/12/2006
MORRISSEY, KRISTEEN YOUNG
27/11/2006
KAIZER CHIEFS
1/12/2006