Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Η ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ HUMAN TOUCH ΣΤΟ ZOOM

8/4/2004

Η ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ HUMAN TOUCH

ΣΤΟ ZOOM

22 – 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Έλλη Πασπαλά και οι HumanTouch θα συναντηθούν για 5 μοναδικές παραστάσεις στη σκηνή του ΖΟΟΜ από τις 22 ως τις 26 Απριλίου.

Classic jazz και όχι μόνο. Ζεστές μελωδίες, υπέροχες ερμηνείες που αποδίδονται λιτά, εναλλάσσονται με δυνατούς αυτοσχεδιασμούς, συνθετικές και ερμηνευτικές εντάσεις. Η Έλλη Πασπαλά, μία απ΄ τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές και οι HUMAN TOUCH αναζητούν νέες φόρμες.

Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν, για μια σειρά εμφανίσεων, στην ίδια σκηνή η υπέροχη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και οι τρεις σημαντικοί μουσικοί David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας.

Κομμάτια που έχουν έντονο το στοιχείο της αναζήτησης, καλά οργανωμένες συνθέσεις. Μουσική που μας αγγίζει από το πρώτο άκουσμα, αλλά και αφήνει πίσω στοιχεία για να τα ανακαλύψουμε πολύ αργότερα.

Η Έλλη Πασπαλά και οι HUMANTOUCH δε φορτώνουν τη μουσική τους με ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς επίδειξης ερμηνευτικής ικανότητας. Η Έλλη, ο Σταύρος, ο David και ο Γιώτης δεν έχουν ανάγκη να επιδείξουν και να αποδείξουν τίποτε. Ίσως επειδή έχουν ‘ειδικό βάρος’ στην ερμηνεία και στη μουσική. Η Έλλη Πασπαλά και οι HUMANTOUCH κινούνται, όπως κάθε τι ζωντανό, όπως η ζωντανή μουσική τους. Πολύ καλή μουσική και ερμηνείες!

Μην χάσετε τις 5 μοναδικές παραστάσεις τους στο ΖΟΟΜ από τις 22 ως τις 26 Απριλίου!

Έλλη Πασπαλά - φωνή

David Lynch - τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά

Γιώτης Κιουρτσόγλου – ηλεκτροακουστικό μπάσο, μπάσο με harmonizer, 12χορδη κιθάρα, φωνή, cajon

Σταύρος Λάντσιας – κλασική & 12χορδη κιθάρα, πιάνο, πλήκτρα, μελώδικα, τύμπανα, κρουστά

ΖΟΟΜ : Κυδαθηναίων 39, Πλάκα, τηλ : 210 32 25 920.

Ώρα έναρξης: 22.30.

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ELECTRELANE…Μπορεί και να είναι οι τελευταίες τους συναυλίες
Αλεξοπουλος/puzzlemusik guest mixes στο Ρόδον FM σήμερα Τετάρτη 7/11
Bios, επίσημη Παρουσίαση Δίσκου ’You Label My Essence’
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 6χρονου ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). Στο ΑΧΕΠΑ
Κι άλλες φοβερές μουσικές στο ΡΟΔΟΝ FM, τα τραγούδια του Οκτώβρη
EXPLOSIONS IN THE SKY + ELUVIUM live in Athens
1ο Φεστιβάλ-Συνέδριο «Σκέψη και Πράξη» με θέμα την εξάρτηση στα Χανιά
VIETNAM VETERANS 12/1/2008 στην Αθήνα
Stefania Dimmen news
ΒIG TIME SARAH τον Δεκέμβριο στο Rodeo