Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

PAST PERFECT + SKY SAXON

19/4/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PAST PERFECT + SKY SAXON

Αμέσως μετά την εμφάνιση των Past Perfect στο Gagarin 205 την Κυριακή 18 Απριλίου, μια εκπληξη περίμενε το συγκρότημα.
Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την συναυλία βρισκόταν και ο θρυλικός Sky Saxon .
Ο ανθρωπος που από την δεκαετία του 60 επαιξε έναν από τους κυριώτερους ρόλους στον χώρο του αμερικάνικου garage, η ψυχεδελική φιγούρα που αρχικά με τους Seeds αλλα και αργότερα με διάφορα σχήματα επηρέασε μουσικούς όπως ο Joey Ramone (όπως ειχε πει ο ιδιος σε συνέντευξή του για το “Pushing too Ηard”) πλησίασε το συγκρότημα ενθουσιασμένος.
Αφού συστήθηκε στους εκπληκτους Past Perfect, ο Sky Saxon τους ειπε ότι του αρεσαν παρα πολύ και ζήτησε να παίξουν μαζί σε κάποιες συναυλίες.
Η ανταλλαγή τηλεφώνων εγινε αμεσα, και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος που ο Muddy Waters αποκάλεσε “America’s Own Rolling Stones” αποχώρησε με το αλμπουμ των Past Perfect στις αποσκευές του. Το βράδυ εκείνο, το Ελληνικό συγκρότημα ειχε ανοίξει την εμφάνιση των Mission στην Αθήνα και κανείς βέβαια δεν περίμενε τις εξελίξεις με τον Sky Saxon ο οποίος ειχε εμφανιστεί στο ιδιο κλαμπ λιγες μέρες πιο πριν….

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;
Plisskën Festival 2013: Πρόγραμμα και ώρες εμφάνισης καλλιτεχνών
Συναυλία με συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη, με τη χρήση λεκτικής/γραφικής. Σάββατο 11 ΜΑϊου στο Knot
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ των Δαιμονία Νύμφη «Ψυχοστασία».
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου