Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Το Φεστιβάλ του Δήμου Κεραμωτής Καβάλας

28/6/2004

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

«PRINCE - ΠΛΑΪ ΣΤΟ ΚΥΜΑ»

Δημοτικό Κάμπινγκ Κεραμωτής

Παρασκευή 16, Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουλίου 2004

Το Φεστιβάλ του Δήμου Κεραμωτής «PRINCE - Πλάι στο Κύμα» είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί στο κάμπινγκ της Κεραμωτής τους χιλιάδες παλιούς και νέους φίλους του σ’ αυτό το καλοκαιρινό ραντεβού δροσιάς, ζωντάνιας και διασκέδασης που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Καλλιτέχνες καταξιωμένοι στο χώρο τους, καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το προσωπικό τους ίχνος στην παραλία της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα ενώσουν τις μουσικές τους, τις μελωδίες και τις φωνές τους στη γιορτή αυτή του καλοκαιριού, στη γιορτή πάνω στην άμμο και «πλάι στο κύμα», όπου κάθε ηλικιακή ομάδα βρίσκει το αισθητικό της αντίστοιχο στη γιορτή που ενώνει τους ανθρώπους.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ υπόσχονται ανεπανάληπτες στιγμές «Πλάι στο Κύμα»

Τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, οι ΑΚΥΡΟΝ και οι ΜΠΛΕ θα ενισχύσουν δυναμικά το ξεφάντωμα.

Και όλοι εμείς θαμώνες σ’ αυτή την καλοκαιρινή γιορτή θα απολαύσουμε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό όπου η φύση και η τέχνη συνδράμουν δυναμικά για να πανηγυρίσουν τη χαρά της ζωής.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
το καινούριο άλμπουμ του Steve Wynn κυκλοφορεί λίγες μέρες μετά τις συναυλίες του σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Άρτα
PlayOurMusic Festival με Bokomolech, Coin, Infidelity
PHILIP GLASS σε LEONARD COHEN από έως 12 Ιουλίου στην Αθήνα
ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ, θεατρικό στην ΑΛΚΜΗΝΗ
Οι θρυλικοί Kiss ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους
Οι Δαιμονία Νύμφη ζωντανά στην Αυστρία(Graz)
ΤΗΕ GUTTER TWINS – Saturnalia (από Mark Lanegan & Greg Dulli)
ΟΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ
Αφιέρωμα στο film noir, ASH IN ART, 14 – 16 MAΡΤΙΟΥ 2008
Η τελευταία δουλειά του K.BHTA τον φέρνει και πάλι στον δρόμο