Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Οι Domenica στην παραλία Σύβοτα, Θεσπρωτία

22/7/2004

ΟιDOMENICA μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν με το άλμπουμ τους “Μέσα Στη Βουή Του Δρόμου” και το βραβείο ΑΡΙΩΝ που έλαβαν ως ‘Καλύτερο Έντεχνο Συγκρότημα’ το 2003, επιστρέφουν φέτος με το τρίτο τους άλμπουμΙστορίες ΓιαΜικρούς Και Μεγάλους”, ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Sony Music.

Οι DOMENICA συνεχίζοντας το μουσικό τους ταξίδι σε όλη την Ελλάδα θα εμφανιστούν το Σάββατο 24 Ιουλίου 2004 στον πολυχώρο του TORE AMARE στην παραλία Σύβοτα, Ηγουμενίτσα.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Domenica παρουσιάζουν τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ “Άχρηστα ρολόγια” καθώς και από το δεύτερο “Μέσα στη βουή του δρόμου”. Τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει όπως τα “Θα κρύβω αυτό που ζητάς”, “Άχρηστα ρολόγια”, “Σε Ζητάω”, “Απ΄ το αεροπλάνο”, το “Μέσα στη βουή του δρόμου”, “Σαν κάτι να ξέρω”, “Τράβηξέ με”, “Φωνή”, “Σκα”, και έχουν αγαπηθεί ήδη από τον κόσμο.

Θα παρουσιάσουν και την καινούρια τους δουλειά “Ιστορίες Για Μικρούς Και Μεγάλους” από την οποία τα τραγούδια “Χειμώνας”, “Τίποτ’ άλλο”, “Η Καρδιά Μου Ταξιδεύει”, “Στην Άμμο” έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις των ακροατών τους με πρώτο το “Λίγη Ζωή Ακόμη”.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται και επιτυχίες της ελληνικής και ξένης ροκ και ποπ σκηνής.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Port-Royal & Absent Without Leave ξανά μαζί επί σκηνής!
Πέθανε ο Jackie Leven, r.i.p.
Οι Broken Seals παρουσιάζουν στις 16 Νοεμβρίου στο AfterDarkτο νέο τους CD
Το νέο [δεύτερο] άλμπουμ των Misuse κυκλοφορεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου
Οι NADJA και AIDAN BAKER ζωντανά σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσνίκη
Νεες ημερομηνίες για τις συναυλιες των Mogwai στην Ελλάδα
Η Kate Havnevik guest vocalist στις συναυλίες του Schiller σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Support oi Liebe στη Θεσνίκη
Κυκλοφορία νέου album "La Bruja Muerta" - "Ο Χειμώνας"
Οι TIDES FROM NEBULA (Πολωνία) & MIDAS FALL (Αγγλία) ζωντανά στην Αθήνα στις 22 Νοεμβρίου
οι Misfits επιστρέφουν με νέο στούντιο άλμπουμ