Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

DEAFNTINEIA 2004. 8-12 Σεπτεμβρίου, το underground φεστιβάλ

5/9/2004

DEAFNTINEIA 2004

Το Μικρό Μουσικό Θέατρο ξεκινά την συναυλιακή του σεζόν με το εναλλακτικό - αντεργκράουντ φεστιβάλ DEAFNTINEIA 2004, που οργανώνουν για 3η χρονιά η Tobruc Recsκαι η Phase!Recordsμε την υποστήριξη του A Strange Attractorκαι του B-Brain Store.

Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η πολυσχιδής και μεγάλου φάσματος γκάμα συγκροτημάτων είναι και φέτος το γνώρισμα του φεστιβάλ. Και εκεί ακριβώς έγκειται η επιτυχία των 2 προηγούμενων χρόνων. Μπάντες και μουσικοί που η μουσική τους πρόταση κινείται από το καθαρόαιμο βρώμικο rock‘n’roll μέχρι τις εμπροσθοφυλακές του πειραματισμού με όλα τα ενδιάμεσα στάδια ήχου.

Φέτος για πρώτη φορά στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν και καλλιτέχνες εκτός συνόρων. Την Παρασκευή 10/9 στη σκηνή του ΜΜΘ θα ανεβεί το φημισμένο στους κύκλους του ντουέτο των Blood Stereo από την Αγγλία (ντουέτο των Dylan Nyoukis και Karen Constance, “προστατευόμενοι” και πολλάκις opening act στις ευρωπαϊκές περιοδείες των Sonic Youth) ενώ στο άνοιγμα των Deafντινείων θα εμφανιστεί το επίσης ντουέτο των Sulfo-lack (κιθάρες – κλαρινέτο - samples) από την Ζιμπάμπουε. Το Σάββατο επίσης και λίγο πριν από τους γνωστούς εγκεφαλικούς αλλά και ζωώδεις θορυβοποιούς Postblue θα εμφανιστεί το μάλλον νευρασθενικό (τουλάχιστον σε επίπεδο μουσικής) ντουέτο των Tripanosoma από την Αλβανία (μπάσο – beats – πνευστά - κραυγές και ποίηση).

Επίσης να μην ξεχνάμε το θαυμάσιο κουαρτέτο των ModRec, τους ανατρεπτικούς Johanna$, τους μινιμαλιστές (αν όχι μηδενιστές) AUX, τους στιβαρούς μελωδούς Inert, Orange Skies και Narrow Paths, τους double post rockers Χάρματρον, τους dirty rollers Stereo Shortcuts, τον avant-psycho κιθαρίστα Bokoz, τον διαδραστικό και grand-opera-ambient Mega/Orcha και τους noizy/ανεξάντλητους σε σκηνικές ιδέες Τούβλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

Inert | Bokoz | Stereo Shortcuts

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

ModRec | Χάρματρον | Orange Skies

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

Blood Stereo (Dylan Nyoukis / Karen Constance) | Aux | Sulfo-Lack

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

Postblue | Tripanosoma | Mecha/Orga

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

Old Fashioned All*s | The Johanna$ | Narrow Paths | Τούβλο

*Επίσης θα γίνουν προβολές μικρού μήκους ταινιών που οι δημιουργοί τους ανήκουν στις τάξεις των προαναφερθέντων σχημάτων!

Η είσοδος είναι στα 6 euro για κάθε μέρα και η ώρα έναρξης είναι στις 10μμ

Για βιογραφικά / φωτογραφικό υλικό των συγκροτημάτων που μετέχουν, καθώς επίσης και για λοιπές πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.postblue.net/deaf

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
Οι GROUNDATION Live στην Ελλάδα! Αθήνα
Οι Remade ολοκλήρωσαν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο "David".
Τετάρτη 29 Μαϊου: Kappa Acoustic (guitar+cello session) at Στέκι Collectiva Alternativa
HE DREAM SYNDICATE (U.S.A.) || DE SADES live at Principal Club Theater, 30 Μαϊου 2013
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;
Plisskën Festival 2013: Πρόγραμμα και ώρες εμφάνισης καλλιτεχνών
Συναυλία με συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη, με τη χρήση λεκτικής/γραφικής. Σάββατο 11 ΜΑϊου στο Knot
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ των Δαιμονία Νύμφη «Ψυχοστασία».
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα