Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

SUBSURFACE

THRESHOLD

INSIDE OUT

4/10/2004

Κι αυτό το review το καθυστέρησα λίγο αλλά αποκλείεται να άφηνα να περάσει έτσι η νέα δουλειά των Threshold οι οποίοι είναι πάντα συνεπείς στο ραντεβού τους με την ποιότητα, όσον αφορά τους δίσκους τους. Το προηγούμενο τους άλμπουμ “Critical Mass”, στο οποίο είχαμε κάνει review, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό (παραμένω πάντως πιστός στο “Wounded Land” ως κορυφαίο δημιούργημα των Άγγλων Progsters) και έτσι περίμενα μια εξίσου καλή κυκλοφορία.

Ο δίσκος ανοίγει με το ,κατά τη γνώμη μου, κορυφαίο κομμάτι του, “Mission Profile”, ένα track μεστού μελωδικού Progressive Metal (μα αυτό ακριβώς είναι και οι Threshold) με φοβερό ρεφρέν. Δεν θέλω πάντως να αδικήσω κανένα από τα 9 πολύ όμορφα τραγούδια του άλμπουμ που το καθιστούν αυτόματα μια από τις εξέχουσες κυκλοφορίες της χρονιάς. Το παίξιμο είναι, όπως αναμενόταν, σε υψηλό επίπεδο, ο Matthew McDermott ερμηνεύει ώριμα ,χωρίς ακρότητες τις συνθέσεις και η παραγωγή είναι πραγματικά κορυφαία! Μιλάμε για super παραγωγή (και το “Critical Mass” είχε επίσης εξαιρετική παραγωγή) που αναδεικνύει τα πάντα.

Το έχω πει στο παρελθόν και το ξαναλέω πως οι Threshold είναι από τα συγκροτήματα που πάντοτε άξιζαν περισσότερη φήμη και επιτυχία, καθώς έχουν δικό τους ήχο και παίζουν Progressive Metal A διαλογής. Αυτό ακριβώς κάνουν και στο “Subsurface” , χαρίζοντας μας άλλο ένα άλμπουμ υψηλών προδιαγραφών.

Highlights : “Mission Profile”, “Opium”, “Flags And Footprints”.

Κώστας Λιανίδης

Live
LANTERNA
3/12/2006
MORRISSEY, KRISTEEN YOUNG
27/11/2006
KAIZER CHIEFS
1/12/2006
TWILIGHT SINGERS - G. DULLI, M. LANEGAN
24/11/2006
KAISER CHIEFS
30/11/06
CINEMATIC ORCHESTRA - BERG SANS NIPPLE
18/11/2006
JAMES TAYLOR QUARTET.
17/11/2006
METRIC
27/10/2006
Faust, Family Battle Snake, Chris Corsano
5/10/2006
Κ Βήτα
26/9/2006