Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Κάθε Τετάρτη στο Mo Better Club η ελληνική rock σκηνή.

15/12/2004

η Alterground

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖEI

τους High Voltage

+ live rock bands

στο Mo Better Club (Κωλέττη 32, Εξάρχεια, τηλ.: 210-3812981)

Από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στο Mo Better Club ανοίγει μια νέα σελίδα στον χώρο της ελληνικής rock σκηνής.

Η ομάδα High Voltage αναμένεται να επιβιβάσει τους τυχερούς παρευρισκόμενους στα «ηλεκτρικά» decks της, με σκοπό να τους ταξιδέψει στο σύμπαν των σκληρών ήχων της δεκαετίας του ’90.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για μια μουσική πανδαισία αξιώσεων…

Τις άκρως ενδιαφέρουσες βραδιές θα πλαισιώσουν οι ζωντανές εμφανίσεις των σημαντικότερων rock συγκροτημάτων της πόλης.

Σημειωτέον, όλες οι μπάντες που θα εμφανιστούν θα συμμετάσχουν στη συλλογή “High Voltage vol.1” που αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας εντός του επόμενου έτους.

Να είστε όλοι εκεί!!!

Το πιο εντυπωσιακό rock event της χρονιάς είναι γεγονός!!!

Support your local bands!!!

ΠΡΩΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «GROUP-ΦΑΝΤΑΣΜΑ» Headquake

HEADQUAKE

Μόνο λίγοι, και αυτοί μάλλον κατά τύχη, είναι γνώστες της ύπαρξης αυτού του group-φάντασμα και ακόμα λιγότεροι αυτοί που τους έχουν δει σε κάποια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους ή έχουν ακούσει κάποια από τις ηχογραφήσεις τους.
Η ιστορία τους όλα αυτά τα χρόνια, από το 1992 είναι ικανή να γεμίσει πολλές σελίδες και να συμπεριλάβει όλα εκείνα τα στοιχεία που διακρίνουν την πολυτάραχη ζωή μιας rock μπάντας (αλλαγές στη σύνθεση, διαλύσεις & επανενώσεις αλλά και θάνατοι...).
Το group αποτελείται από τους:
Μπάμπη Δαλίδη-Drums (ex-Villa 21)
Λεωνίδα Παπαδάκη-Bass (ex-Melting Ashes)
Άγγελο Μανωλάκο-Rythm Guitar (ex-Black Static)
Κώστα Ντάλλα-Vocals (ex-Black Static)
Θανάση Μπανάσια-Lead Guitar (ex-Tracktorbowling)
Μέλη της πρώτης περιόδου των Headquake (’92-’94) αποτέλεσαν οι Κώστας Ποθουλάκης (ex-Villa 21) και Αργύρης από τους Nightstalker. Τη θέση των δύο τελευταίων στην περίοδο ’94-’96 πήραν ο Στέλιος των Αέρα Πατέρα και ο αμερικάνος Shen. Και από τις δύο αυτές πρώτες μορφές του συγκροτήματος υπάρχουν ηχογραφήσεις, ενώ κάποια κομμάτια είχαν κυκλοφορήσει σε underground συλλογές της εποχής.
Το διάστημα ’96-’01 ήταν «νεκρό» για την μπάντα, μέχρι που από μία τυχαία συνάντηση των μελών της στη συναυλία των Rage Against the Machine προέκυψε η επανένωση με την σημερινή της μορφή. Καινούργια κομμάτια γεννήθηκαν, δείγμα των οποίων υπάρχει στην συλλογή ATHENS CALLING, στην οποία συμμετέχουν με την πλέον πρόσφατη ηχογράφησή τους, το "Keep them satisfied".

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Goldierocks DJ set στη Θεσσαλονίκη
Κ.ΒΗΤΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 - GAGARIN 205 - ΑΘΗΝΑ
Το νέο άλμπουμ του τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου
Ο Γιάννης Αγγελάκας LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Jane Doe The Enormous Head of King Splendid - Κυκλοφορεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου
No Man’s Land + Purple Overdose: live παρουσίαση νέων album στο Floral Παρασκευή 22/2
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Ιανούάριο του 2013
Οι Fantastioi Hxoi το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα δώσουν ενα μοναδικό live στα γραφεία του Roodon Fm στις Σέρρες
Η Χρυσαλλίδα, στα πλαίσια του φεστιβάλ παρουσιάζει μία συναυλία με τον Ιταλό Alio Die.
K.BHTA Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 στο Block 33 στην Θεσσαλονίκη