Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο Δημήτρης Νικολούδης στη Μουσική σκηνή «ΣΑΛΟΝΙΚΗ»

25/1/2005

Παρασκευή 18 Σάββατο 19 Παρασκευή 25 Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
Ο Δημήτρης Νικολούδης στη Μουσική σκηνή «ΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Ιδιαίτερη σεμνή παρουσία και διακριτική φωνή ο Δημήτρης Νικολούδης έχει εμφανιστεί σε γνωστούς χώρους της Θεσσαλονίκης αλλά και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Το 1994 κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Το Αιώνιο Παράπονο», σε μουσική και στίχους του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου. Το 1998 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά “Με τέχνη και με πάθος” με τραγούδια του Ντίνου Χριστιανόπουλου και του Σταύρου Κουγιουμτζή. Από το 1994 έως το 2000 είναι ο βασικός ερμηνευτής της ορχήστρας της ΕΡΤ-3 με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει σε συναυλίες του Μίκη Θεοδωράκη το 1995, της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο το 2001 κ.α. Τον Οκτώβριο του 2004, τραγουδά μαζί με τον Μανώλη Μητσιά στο Μέγαρο Μουσικής στο αφιέρωμα με τίτλο “Το νόμπελ στο Ελληνικό Τραγούδι”.

Το 2000 εμφανίζεται στην τηλεόραση της ΕΤ-3 με την εκπομπή «Στίχοι…μετά μουσικής», ενώ σήμερα είναι μόνιμος συνεργάτης του πολιτιστικού ραδιοφώνου της ΕΤ3, του 9,58. Από το 2001 και μετά ο Δημήτρης Νικολούδης έχει επιλέξει το δρόμο των προσωπικών παραγωγών με θέματα και υλικό που ο ίδιος επιλέγει και επιμελείται. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στο έργο του πολύ σημαντικού Έλληνα συνθέτη Μάνο Λοΐζο, τη μουσική παράσταση «το τρίτο κουδούνι – τα παντοτινά τραγούδια του θεάτρου» και ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζηδάκι, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του. Ο Δημήτρης Νικολούδης για δύο διήμερα στο πάλκο της «ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ». Μαζί του η Φιλιώ Καζάρα πλαισιωμένοι από τους Δημήτρη Παπακωνσταντίνου στο μπουζούκι, Δημήτρη Δρίστα στην κιθάρα, τον Γιώργο Τσαουσίδη στο μπάσο, τον Γιάννη Βαρελίδη στα τύμπανα -κρουστά και τον Βαγγέλη Μπούσμαλη στα πλήκτρα και το ακορντεόν. Τραγουδούν ακόμη οι Μανώλης Εμμανουήλ, η Βίκη Αγγελούδη και ο Νίκος Πολυζόπουλος.

18, 19, 25, 26 Φεβρουαρίου Μουσική Σκηνή “Σαλονίκη” Έναρξη στις 23.00 Αλιστράτης 6 (πρώην Χάψα) 2310. 551 552

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Οι επανενωμένοι Sanctuary, μετά από 20 χρόνια, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις
οι πολωνοί death metallers Decapitated θα επισκεφτούν την χώρα μας για δύο εμφανίσεις.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 & ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ το ARK FESTIVAL στην Αθήνα
Ηραίον Σάμου, φεστιβάλ 7-9 Αυγούστου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης
SUPER HEAVY, MICK JAGGER’S SUPER GROUP
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου -Βραβεία
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, η τρίτη και τελευταία συναυλία του Roger Waters
Οι MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο