Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Νέες κυκλοφορίες από την Puzzlemusik
Battle Born, το νέο άλμπουμ των KILLERS
Προγραμματισμός παραστάσεων Θεάτρου Σοφούλη
Οι THE EX στην Αθήνα σε 2 διαφορετικά shows
Οι A Place To Bury Strangers σε Θεσ/νίκη, Αθήνα και Λάρισα
Δείτε το Πρόγραμμα του Reworks Festival 2012.
Daemonia Nymphe at the Entremuralhas festival in Leiria(Portugal) 26/8/12!!
Dirty Beaches,για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012
Πέθανε ο τραγουδιστής των NO USE FOR A NAME
Οι Δαιμονία Νύμφη μαζί με τον Peter Ulrich(ex-Dead Can Dance) στο Λονδίνο