Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΣΤΟ Νο1 ΤΟΥ BILLBOARD OI 3 DOORS DOWN

26/2/2005

ΣΤΟΝο1 ΤΟΥ BILLBOARD OI 3 DOORS DOWN

Το νέο album των 3 Doors Down, “Seventeen Days” κατέκτησε την κορυφή του Billboard Top 200 Album Chart την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, με πάνω από 200.000 αντίτυπα.

Το “Seventeen Days” που κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου, είναι το τρίτο studio album της ροκ μπάντας από το Mississippi και το πρώτο που ντεμπουτάρει στο Νο1. Η κορυφή δεν είναι κάτι καινούργιο για τους 3 Doors Down, έχοντας πουλήσει πάνω από 12 εκ. άλμπουμ με τις δύο προηγούμενες κυκλοφορίες τους (“The Better Life” 2000, “Away From The Sun” 2002), ενώ έχουν στο ενεργητικό τους και έξι Νο1 singles (“Here Without You”, “When I’m Gone”, “Be Like That”, “Loser”, “Duck and Run” και “Kryptonite”)!

Το “Seventeen Days” ηχογραφήθηκε στο Nashville, με τον Johnny K (Finger 11, Disturbed) στην παραγωγή και στα 12 tracks βρίσκουμε το “Let Me Go”, πρώτο single και ήδη Top 5 σε όλα τα ροκ ραδιόφωνα της Αμερικής, το ατμοσφαιρικό “Landing In London” με τον Bob Seger, το αφηγηματικό “Be Somebody” και την τρυφερή μπαλάντα “Here By Me”, δίπλα σε πιο αιχμηρές συνθέσεις όπως τα ““Right Where I Belong” και “The Real Life”.

Το περασμένο Σάββατο 12/2, οι 3 Doors Down ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Daytona. Αμέσως μετά τις εμφανίσεις τους στις ΗΠΑ, θα επισκεφθούν την Ευρώπη και την Αυστραλία

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
πρόγραμμα ΜΑΡΤΙΟΥ 07 στο μικρό μουσικό θέατρο
Spectraliquid TECHNO/TECH TRANCE/IDM Event 03 Μαρτίου
Ο Ντίνος Σαδίκης στο Ξυλουργείο στις 2 Μαρτίου
Ανοιξιάτικο.. METAL FESTIVALΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, στις 4 Απριλίου
Οι piano magic διάλεξαν αγαπημένα τραγούδια αποκλειστικά για τους ακροατές του Ρόδον fm, στις Σέρρες. Τετάρτη 21/2
JEFF MARTIN -Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ THE TEA PARTY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σεμινάριο θεατρικής γραφής
Αφιέρωμα στο Νίνο Ρότα με τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου
Κάθε Πέμπτη Στον Αέρα στην Πετρούπολη για να στηρίξουμε το No Sponsors Movement
Νέες κυκλοφορίες της Puzzlemusik για την άνοιξη του 2007