Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Το ΔΟΝΤΙ και το REC σας βάζουν στο... «Μπλέντερ»!

17/12/2005

Το ΔΟΝΤΙ και το REC σας βάζουν στο... «Μπλέντερ»!

Το περιοδικό ΤΟ ΔΟΝΤΙ και το κλαμπ REC φέρνουν στην Πάτρα για μία μοναδική εμφάνιση τη μουσική παράσταση «Μπλέντερ» των Κώστα Λειβαδά – Ρένου Χαραλαμπίδη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Η παράσταση, που γνωρίζει αυτή την περίοδο μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο «Συρμό», προσπαθεί να ανιχνεύσει τα τραγούδια και τα βιώματα της γενιάς του ’90 που διαμόρφωσαν τελικά την ταυτότητά της. Γιατί αυτή η γενιά δεν έχει δική της ταυτότητα και δικό της στίγμα, αλλά αφομοίωσε τις προηγούμενες γενιές και έχει για «σημαία» της ένα μίγμα αγαπημένων τραγουδιών που ξεκινούν από το μεσοπόλεμο και φτάνουν μέχρι σήμερα.

Το «Μπλέντερ» δεν είναι απλώς μία συναυλία, ένα μουσικό πρόγραμμα, μια μουσικοθεατρική παράσταση, ούτε καν stand up comedy. Τόσο ο Ρένος Χαραλαμπίδης όσο και ο Κώστας Λειβαδάς, έχουν ανοίξει το «καπάκι» και βάζουν μέσα τα βιώματά τους που από προσωπικά γίνονται κοινά, αφού όλοι οι συνομήλικοί τους θα συναντήσουν κάπου εκεί και στοιχεία της δικής τους ζωής.

Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο απολαυστικό και διασκεδαστικό. Μεταξύ των άλλων τραγουδιών, ο Κώστας Λειβαδάς ερμηνεύει και όλα τα γνωστά του τραγούδια που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες καθώς και μερικά από τον τελευταίο του δίσκο «Τι χρονιά κι αυτή!», ενώ ο Ρένος Χαραλαμπίδης, του οποίου η καινούρια ταινία «Η καρδιά του κτήνους» είναι έτοιμη να προβληθεί στις αίθουσες, ερμηνεύει τα τραγούδια με τον ξεχωριστό θεατρικό του τρόπο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 15 € (φοιτητικό: 12 €).

Δελτίο Τύπου

Live
JENS LEKMAN
29/11/2012
GHOST NOTE PROJECT-SENSOMATIC
16/11/2012
PlisskenFestival 2012
12/5/2012
MOGWAI, KWOON
25/1/2012
ULVER
26/11/11
KILIMANJARO DARKJAZZ ENSEMBLE, THE MOUNT FUJI DOOMJAZZ CORPORATION
11/11/2011
PULP
27/5/2011
NO AGE, Background Noise Suppression
27/4/2011
God Is An Astronaut, Absent Without Leave–
6/2/2011
MARK LANEGAN, ISOBEL CAMPBELL
12/12/2010